USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete manşetleri
03-03-2016 09:32
Google News
h3>
PUSULA

YUVALAR YIKILIYOR

Gaziantep’te son 5 yılda boşanma oranı artış gösterdi. Son 5 yılda 83 bin 852 kişi evlenirken, 12 bin 138 kişi evliliklerinin ilk beş yılında boşandı. 2015 yılı TÜİK verilerine göre, 2015 yılında 2 bin 574 kişi evliliklerine son verdi.


TELGRAF



DİK SİYASET YAPARIM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesi ile Ak Partililerin hedefi olan CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, siyaseti kıvırmadan dik yapan birisi olduğunu söyledi. Ekici, “Kimseye de hakaret etmem” dedi.


HAKİMİYET



GURURLANDIRAN YATIRIM

SANKO Holding’in, İnci Grup ile birlikte Fildişi Sahili’nin ticari merkezi konumundaki Abidjan’da kurduğu beton santralinin açılışı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Fildişi Sahili Cumhurbaşkanı Alassane Dramane Ouattara tarafından yapıldı.


EKSPRES



NE HİZMETİ VERİYORLAR

Parkomat ücretlerine yapılan yüzde 33’lük zam vatandaşın tepkisini çekti. Saatlik ücretin 1,5 TL’den 2 TL’ye çıkarılmasının bir izahının olmadığını belirten vatandaşlar, “ Alınan 2 TL karşılığında ne tür hizmet aldığımızı bir açıklasınlar. Ne güvenlik anlamında, ne sahip olma anlamında hiçbir hizmet verilmiyor. Sadece araba orada durduğu için para kesiliyor.” yorumunu yapıyorlar.


GÜNCEL



SURİYELİ ÇOCUKLARA EĞİT DONAT

TBMM Mülteci Hakları Alt Komisyonu’nda konuşan Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yusuf Büyük, Gaziantep’in de aralarında bulunduğu Suriyeli 325 bin çocuğun eğitiminde kullanılan Suriye menşeli kitapların ‘elden geçirilerek’ Osmanlı’yı hedef alan sözlerin, coğrafyadaki bütün haritaların, Esad rejimini öven bütün bilgilerin çıkarıldığını söyledi. Milli Eğitim Müdürlüğü’nden bu konuda bir açıklama gelecek mi merak ediliyor?

 

 

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?