USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri... Gazeteler bugün ne yazdı?

Gazete manşetleri
29-02-2016 09:27
Google News
Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri... Gazeteler bugün ne yazdı?


PUSULA



KİRALAR PATLADI

Kira artışına söz konusu caddelerde iş yeri açmak isteyen Suriyelilerin oluşturduğu talebin neden olduğunu iddia eden esnaf, buna bir an önce çözüm bulunmazsa yerli bir çok esnafın kepenk kapatacağını belirtiyor.  


TELGRAF



EKMEĞİMİZİ PAYLAŞIRIZ

Vali Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu ve  Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık bir özel TV kanalının Zeugma Mozaik Müzesi’nden yaptığı canlı  yayına konuk oldu. 


HAKİMİYET



SAYGI DUYMUYORUM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi’nin, gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül için verdiği kararı değerlendirerek, “Ben Anayasa Mahkemesi’nin vermiş olduğu karara sadece sessiz kalırım ama onu kabul etmek durumunda değilim. Verdiği karara uymuyorum, saygı da duymuyorum” dedi.


EKSPRES



ÖĞREMCİ DE GÜVENDE HİSSETMİYOR

Daha önce kiraların yüksekliği, ulaşım ve hayat pahalılığından şikâyet eden üniversite öğrencisinin de gündemi değişti. Gaziantep’te artık kendilerini güvende hmediklerini belirten üniversite öğrencileri, en öncelikli sorun olarak güvenliği gösteriyor.


GÜNCEL



AB KALBİNDE ÖNEMLİ LOBİ

TÜRKONFED Yönetim kurulu üyelerinden oluşan TÜRKONFED heyeti, bir dizi önemli temaslarda bulunmak için 29 Şubat-1 Mart 2016 tarihlerinde AB’nin kalbi Brüksel’e gidiyor. Türkiye’nin AB’ye tam üyelik müzakereleri başta olmak üzere, Gümrük Birliği’nin genişletilmesi, TTIP ve Suriyeli mülteciler gibi önemli konular masaya yatırılıyor.

 

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?