USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Kim Ne Manşet Attı ?

GAZETE MANŞETLERİ
19-02-2016 09:49
Google News
PUSULA

TERÖRE LANET

Terör kanlı yüzünü bir kez daha gösterdi. 24 saatte 36 vatan evladı teröre kurban gitti.

Önce Ankara’da devletin göbeğinde aske servis araçları hedef alındı 28 kişi şehit oldu. Ardından, Diyarbakır ve Şırnak’ta gerçekleşen iki ayrı saldırıda, 8 şehit verdik. Bir günde verilen 36 şehit, ülkeyi ayağa kaldırdı, hep bir ağızdan teröre lanet mesajları yağdı.

 

 

GAZİANTEP27

 YÜREĞİMİZ YANDI

Türkiye’nin kalbi Ankara’nın göbeğinde teröristlerce bombalı araçla yapılan saldırıda 20’si rütbeli asker, 8’i sivil 28 kişi hayatını kaybetti. Ankara’daki saldırıda Gaziantepli Astsubay Başçavuş Mehmet Yener de şehit oldu.  Ankara saldırısı sonrası Türkiye’nin yüreği bu kez Diyarbakır ve Şırnak’ın idil ilçesinden gelen şehit haberiyle yandı. Diyarbakır-Bingöl karayolunda teröristler, yola yerleştirdikleri patlayıcıyı askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirdi. Patlamada 6 askerimiz şehit oldu. İdil’de ise biri asker, diğeri polis iki kişi şehit oldu.

 

TELGRAF

 ŞEHİT ACISI

Ankara’da 28 kişinin hayatını kaybettiği hain saldırının ateşlerinden biri de Gaziantep’e düştü. İslahiyeli olan Hava Astsubay Başçavuş Mehmet Yener’in baba evinde yas var. Şehidin naaşının bugün baba ocağına getirilmesi bekleniyor.

 

GÜNCEL

  TERÖR(İST)EMİYORUZ

Türkiye; Ankara, Diyarbakır ve Şırnak’ta, asker ve sivilleri hedef alan kanlı terör saldırıları ile sarsıldı. Ülke, kaybettiği vatan evlatlarına ağlıyor. Millet dimdik ayakta, yurttaşlarımız tek yürek. Saldırı, toplumun her kesimi tarafından telin ediliyor, milli birlik ve beraberlik mesajları veriliyor. Her zamankinden daha fazla dayanışmaya ve kardeşliğe ihtiyacımız var…

 

HABER

 BAŞIMIZ SAĞ OLSUN

Ankara’dan 28 Diyarbakır’dan 6 Şırnak’tan 2 Şehit Haberi Türkiye’yi Yasa Boğdu. Bir Günde 36 Şehit Tüm Türkiye Teröre Lanet Okurken Toplumun Tüm Kesimlerinden Birlik Ve Beraberlik Mesajları Geldi.

 

HAKİMİYET

 YÜREĞİMİZ YANDI

Ankara’daki bombalı saldırıda şehit olan Hava Astsubay Başçavuş Mehmet Yener’in acı haberi Gaziantep’teki ailesine ulaştı. İslahiye ilçesi Kozdere Mahallesi’nde ikamet eden şehit Mehmet Yener’in baba evine acı haberi İslahiye Kaymakam Vekili ve Nurdağı Kaymakamı Seyfullah Ordueri, İslahiye İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Ali Kahveci ve İslahiye İlçe Müftüsü Ramazan Yıldırım verdi.

 

EKSPRES

 TURİST SAYISI 20-25 BİN DÜŞTÜ

Unesco Gastronomi listesine giren Gaziantep’in turizm çalışmaları ile ilgili görüşlerini aldığımız İl Kültür Turizm Müdürü Ergün Özuslu, 2015’te turist sayısının bir önceki yıla göre 20-25 bin civarında gerilediğini dile getirdi.

 

 

 

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?