USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Kim Ne Manşet Attı ?

GAZETE MANŞETLERİ
18-02-2016 09:56
Google News
PUSULA

 TEK ÇARE DOĞALGAZ

Gaziantepli vatandaşlar şehrimizdeki hava kirliliği nedeniyle rahat nefes alamadıklarını ifade ederek, kentimizde doğal gazın yaygınlaşmasıyla birlikte hava kirliliğinin azalacağını savunuyor

 

GÜNCEL

 TEKSTİL KENTİNDE PENYE FUARI

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, ’'beyaz altın’' olarak adlandırılan pamuğun tekstil ve hazır giyim sektörünün hammaddesi olduğunu vurgulayarak, ’'Türkiye’de pamuk ithalatı aşağı çekilerek, pamuk üretimi artırılmalıdır’' dedi.

 

TELGRAF

 PENTEX AÇILDI

GSO’nun desteğiyle, Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘’5. Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarı (PENTEX)‘’, Ortadoğu Fuar Merkezi’nde törenle açıldı. 250 firmanın yer aldığı fuarı 20 bin kişinin ziyaret etmesi hedefleniyor.

 

GAZİANTEP27

 METRO MÜJDESİ FUAR AÇILIŞINDA VERİLDİ

 Gaziantep Sanayi Odası (GSO) destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘’5. Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarı (PENTEX)‘’ açıldı. Törende konuşan ve Gaziantep’in Ulaşım ve imar master planını tamamladıklarını anlatan Şahin, "Şehirde trafik sorununu çözmek için, bu şehrin metro hattını çalıştık. Metro için şehirde metrekareye düşen kişi sayısının çok yüksek olması gerekiyor. Yolcu kapasitesini saat başı yakalamamız gerekiyor. Hafif raylıda bu 15 bin, metroda 30 bin. Gar’da, Maarif’te, Özdemirbey caddesi, Karataş’ta metro yapılabileceğinin altyapısı oluştu. İnşallah önümüzdeki dönemde milletvekillerimizin, hükümetin desteğiyle bunu gündeme getireceğiz ve bunun altyapısını oluşturacağız. 2019 yılında yeraltını kullanarak halkımızın huzuruna çıkmak istiyoruz

 

 

HAKİMİYET

 SEVİNDİREN HABER

Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenen 5. Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarı’nda bir konuşma gerçekleştiren Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Irak ile olan ticaretin Aralık ve Ocak ayında bir düşüş gösterdiğini hatırlatarak, “Şubat ayından itibaren Irak ile olan ticaretimiz normale dönecek” dedi.

 

EKSPRES

 NEDEN KALDIRILDI

 

Şehir içi ulaşımda tam kartı olmayanlar için bulunan tek kullanımlık kartların, bir süredir satışları durduruldu. Büfeler tek kullanımlık kartların artık gelmediğini belirtirken, vatandaşlar bu kartların kaldırılmasına tepkili. Toplu taşıma araçlarında tek kullanımlık kartların satışlarının durdurulmasına, bunun yerine 3 kullanımlık kartların satışının yapılmasına vatandaşlar tepki gösteriyor. Bayiler de tek kullanımlık satışların daha fazla olduğunu, bulunmadığını söylediklerinde vatandaştan tepki gördüklerini dile getirdiler.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?