USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Kim Ne Manşet Attı ?

GAZETE MANŞETLERİ
10-02-2016 09:28
Google News
PUSULA

 

ASIL ENGELBU YOLLAR

Görme engelliler için yapılan ’kabartmalı hissedilebilen yollar’ tam bir engele dönmüş durumda. PUSULA, bu yolları takip etti ve sıkıntıları saptadı. Görme engelli vatandaşlar için cadde ve sokaklara döşenen sarı şeritler, engellilerin hayatını kolaylaştırmak yerine engele dönüştürüyor.

 

EKSPRES

 

FRANSIZLAR AĞAÇ KATLİAMI YAPMIŞ

 Türk Mühendis ve Mimarlar Odası Birliği Gaziantep Şubesi Başkanı Sıtkı Severoğlu, ulaştığı Fransız kaynaklarında kentte ağaç katliamı yapıldığını söyledi. 

 

GAZİANTEP27

 

İKİSİDE ÇEKİLİYOR

Gaziantep’te başkan oldukları dönem içerisinde öne çıkan ve kentin sorunlarını dile getirmekle bilinen  STK’ların iki ağır topu Sıtkı Severoğlu ve Melih Meriç, örnek bir davranışla tekrar aday olmayacaklarını açıkladı. Böylece Mimarlar Odası ve İnşaat Mühendisleri odasında bir dönem sona erecek. İki ağır topun bundan sonraki görevlerini Hasan Özgür Girişken ve Gökhan Çeliktürk üstlenecek. 

 

TELGRAF

 

İKİ YILDA 40 DAVA

Gaziantep’te yerel yönetimlere son 2 yıl içerisinde 40 dava açan Mimarlar Odası Başkanı Sıtkı Severoğlu Mimarlar Odası’na veda ediyor. Aday olmayacağını açıklayan ve bazı bürokrat ve siyasetçiler tarafından “Her şeye karşı” diye eleştirildiğine dikkat çeken Severoğlu, “Biz yaşanabilir bir Gaziantep için çalışıyoruz, daha yeşil bir kent istiyoruz.

 

GÜNCEL

 

BUZDOLABINDAKİ BELGELER ÇIKIYOR

Gaziantep’e Gazilik Unvanı verilmesinin büyük gururunu yaşadık ama Kahramanlık Panoraması Müzesi’nin uzunca süre buzdolabında bekletildiğini ve üst üste yapılan ayıpları kamuoyuna hatırlatmak istiyoruz.

 

HAKİMİYET

 

BAŞKAN ŞAHİN 91 MİLYONLUK SATIŞA İMZA

 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Yamaçtepe, Kızılhisar, Özgürlük, Umut Ve Atakent Mahallelerinde Belediyeye Ait Biri Akaryakıt İstasyonu Yeri Olmak Üzere Ticari Ve Konut Alanını Satacak. Büyükşehir Belediyesi 17 Şubatta Açık Artırma İhale Usulüyle Yapılacak Olan İhaleye Konu Alanları Satabilirse Kasasına Ortalama 120 Milyon Lira Girecek.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?