USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete manşetleri
06-02-2016 09:30
Google News
h3>
PUSULA

KOCA DEHŞETİ

Gaziantep tarihinde ilk defa böyle bir katliama tanıklık etti. Gözü dönmüş koca eşinin boşanma ve koruma talebinde bulunma başvurusunu öğrenince deliye döndü. İki eve yaptığı baskında 9 kişiyi katletti. Polis her yerde katliam yapan kocayı arıyor.


TELGRAF



SERİ KATLİAM

Eski eşiyle barışmak isteyen ancak olumlu cevap alamayan ve eski eşinin amcasının oğluyla evlendirilmek istenmesine kızan Yusuf Taş eski eşinin ve amcasının ailesini katletti.Yusuf Taş şu ana kadar 9 kişiyi öldürürken eski eşinin tüm aile fertlerini arayarak “Kökünüzü kazıyacağım, oluk oluk kan akacak” dedi. Polis Taş’ın ve eski eşinin hayatta kalan aile fertlerini koruma altına aldı.


HAKİMİYET



KATLİAM

Gaziantep’teki katliamın zanlısı olarak her yerde aranan Yusuf Taş’ın köyünde akrabalarının bulunduğu Karayavaş (Uğurtepe) kırsal mahallesinde yoğun güvenlik tedbirleri alındı.


EKSPRES



CHP’LİLER HUZUR ARIYOR

Niğde Milletvekili Fethi Gürer’in kongre için görevlendirilmesine olumlu yaklaşan CHP Gaziantep örgütü, 45 gün içerisinde gerçekleştirilecek kongrenin sorunsuz tamamlanmasını diliyor.


GÜNCEL



KANLI CUMA

 

Gaziantep, son yılların en kanlı katliamına sahne oldu. Kendisinden boşanmak isteyen eşi Tuba Taş ve 3 yakınını pompalı tüfekle öldürüp kaçan Yusuf Taş isimli kişinin Sam Mahallesi’ne giderek soyadları Taş olan 5 kişiyi daha öldürdüğü ihtimali üzerinde duruluyor. Tuba Taş’ın bir süre önce Cumhuriyet Başsavcılığı’na koruma başvurusunda bulunmuş.Polis her yerde 9 kişinin katil zanlısını arıyor…

 

 

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?