USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Kim Ne Manşet Attı ?

GAZETE MANŞETLERİ
04-02-2016 09:38
Google News
PUSULA

 MUHATAP MİLLET

TÜRKONFED Başkanı ve Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kadooğlu, çözüm sürecinin buzdolabından çıkartılıp yeniden hayata geçilmesini isterken, devletin bu kez milleti muhatap alarak sorunu çözmesi gerektiğini savundu.

 

TELGRAF

HAVAN YAĞMURU

Mermilerden 3’ü Karkamış Belediyesi arkasındaki boş alana, biri Etiler Mahallesi Nizip Bulvarı’na, 2’si de sınırdaki Karanfil Mahallesi’ndeki boş araziye düştü. Olayda can ve mal kaybı yaşanmadı, patlamayan bir havan mermisinin imha edildi.

 

GÜNCEL

 AYIP ETTİK !

Gaziantep Savunması kahramanı Şehitkamil’in, İstanbul’da yaşayan yeğeni, 27 yıl ayrı kaldığı kentine dönmeye karar verdi. Dayısının adını taşıyan belediyeye giderek kendisine kiralık bir ev bulmaları konusunda yardım istedi. Derdini bir türlü anlatamayan 83 yaşındaki Habba Teyzeyi neredeyse huzurevine yatırıyorlardı. O şimdi çok üzgün ve yaşlı kalbi kendisine bunu reva görenlere çok kırgın…

 

HAKİMİYET

 KÖMÜR DAĞITIMI SÜRÜYOR

Sosyal Yardımlaşma Vakıfları aracılığıyla gerçekleştirilen yardım çerçevesinde kent genelinde 150 bin tona yakın kömür dağıtımının gerçekleşmesi hedefleniyor. Dağıtımı önemli oranda tamamlayan Sosyal Yardımlaşma Vakıfları çalışmalarda sona geldi.

 

 

GAZİANTEP27

 BİZ BUNLARI HAKETMİYORUZ

 

Biz bunları haketmiyoruz Arsan Seyahat Merkezi sahibi, eski meclis üyesi Ayşe Nur Yılmazer, yerli ve yabancı turist sayısındaki düşüşü algı hatasından kaynaklandığını belirtirken, Valilik ve belediyeyi olumlu algı yaratılması konusunda çaba sarfetmeye davet ederek "Algı hatamız var. Mülki amir, şehri emin gibi resmi rakamlar olumlu algıyı yaratmalı. Ticareti çok iyi bilen insanların bugünleri haketmediğini düşünüyorum. Bize hakettiğimiz düzeni sağlasınlar. Sağlamak için çaba sarfetsinler. Güven algısı çok önemli. Güvenin ötesinde Gaziantep’in bir turizm destinasyonu olduğu algısı yaratılmalı" dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?