USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete manşetleri
03-02-2016 09:25
Google News
h3>
PUSULA

YENİ BAŞKAN KİM OLACAK?

Bugün toplanacak olan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) son kararını dün Gaziantep’e gelerek bir rapor hazırlayan yetkilinin raporu doğrultusunda verecek. Kılıçdaroğlu’nun il başkanlığı için Yaşar Ağyüz, Mehmet Şeker, Sait Köse ve Hasan Öztürkmen’den birini düşündüğü iddia ediliyor.


HAKİMİYET



ÇARŞAMBA PAZARI GİBİ

Gaziantep Ersin Arslan Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile poliklinikleri arasında bulunan yol Çarşamba Pazarı’na döndü. Yiyecekten, giyeceğe her türlü satışın gerçekleştiği cadde trafiğe kapalı durumda, imarda yol görünmesine rağmen kapatılan bu alan üzerinde gelişi güzel özellikle gıda maddelerinin satışı karşısında zabıta ekiplerinin harekete geçmesi isteniyor.


EKSPRES



ZAM, ESNAFI SIKINTIDA BIRAKIR

Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu Gaziantep Şube Başkanı Metin Şengezer, ekmeğe zam söylentileri ile ilgili olarak, “Ekmeğe şu sıralar yapılacak olan zam ve gramaj değişikliği bence esnafı daha da zora sokacak bir harekettir.” yorumunu yaptı.


GÜNCEL



GAZİ KENTİMİZİN BAZ İSTASYONU HARİTASI

Elektronik kirlilik yapıp yapmadıkları her dönemde tartışma konusu olan istasyonların denetimi Türkiye Bilgi Teknolojileri tarafından yaptırılıyor. Bu kapsamda kentimizde canlı sağlığına yönelik manyetik tehdit bulunmuyor…

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?