USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

GAZETE MANŞETLERİ
01-02-2016 09:23
Google News
PUSULA

 AYNI DİLDEN CEVAP!

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Şahinbey İlçe Danışma Kurulu toplantısında çok önemli mesajlar verdi. Tayyar, “Hayatımda Kemal Kılıçdaroğlu kadar edepsiz ve terbiyesiz bir genel başkan görmedim. Kılavuzu Kemal olanın İl Başkanı Nesrin olur. Kim hangi dilden konuşursa ona o dilden cevap vereceğimizi bilsin” dedi.

 

HAKİMİYET

 TERÖRÜ GÖMECEĞİZ

Bakan Veysel Eroğlu ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep’te yapılacak olan 320 milyon TL değerinde 8 tesisin toplu temel atma törenini gerçekleştirdi. Tören sırasında konuşan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, bu topraklar üzerinde hiç kimseye oyun oynatmaya izin vermeyeceklerini belirterek “Kürt ve Türk kardeşlerimiz bunu çok iyi biliyorlar ki, biz bu terör belasını, kazdıkları çukurlara, hendeklere gömeceğiz” dedi.

 

GAZİANTEP27

 HEYBEYİ BOŞALTTI GİTTİ

’Heybem dolu geldim’ diyen Bakan Eroğlu, Gaziantep’e toplam maliyeti 232 milyon TL olan, 18 projenin müjdesini verdi. Veysel Eroğlu, Gaziantep’e meteoroloji radarı kurulacağını belirtirken, ayrıca huzur terapi ormanı projesinin de hayata geçirileceğini söyledi. Bakan Eroğlu’nun yanısıra 89 Milyon TL’lik 8 adet tesisin açılışına Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek de katıldı. Şimşek, bu topraklar üzerinde hiç kimseye oyun oynatmaya izin vermeyeceklerini belirterek, “Kürt ve Türk kardeşlerimiz bunu çok iyi biliyorlar ki, biz bu terör belasını, kazdıkları çukurlara, hendeklere gömeceğiz” dedi.

 

GÜNCEL

 İŞ, AŞ, UMUT ÇÖPE

Hurdacıların, atık ve çöp satın almasına büyük para cezaları kesilmesi, Gaziantep’te ekmeğini çöpten çıkaran yaklaşık 30 bin kişinin işsiz kalmasına neden oldu. Geri dönüşün işi yapan 300 ile 500 arasındaki firma kapısına kilit vurmaya hazırlanıyor…

 

DENGE

 GAZİANTEP E BÜYÜK YATIRIM..

8 Büyük Yatırımın Temeli Atıldı. Bakan Veysel Eroğlu Ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek Gaziantepte Yapılacak Olan 320 Milyon  Tl Değerinde 8 Tesisin Toplu Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi.

 

 EKSPRES

 TAKSİCİLERİN ZAM AÇMAZI

“Ne zam versinler, ne zam yapsınlar” Trafik sigortalarında ve diğer maliyetlerde meydana gelen aşırı yükselişler, taksi fiyatlarında da zammı zorunlu kılıyor. Ancak müşteri bulmakta zorlanan taksici esnafı zam yapma konusunda kararsız. Taksiciler durumu, “Ne zam versinler, ne zam yapsınlar. Kaşığın sapı ile verip, ağzıyla alıyorlar.” sözleri ile özetliyor.

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?