USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Kim Ne Manşet Attı ?

GAZETE MANŞETLERİ
27-01-2016 09:22
Google News
PUSULA

 REKORTMEN GAZİANTEP

Dünyada en fazla göç alan 88 şehir içerisinde Gaziantep 9. sırada yer aldı. Listede Türkiye’den İstanbul ve Mardin de yer alıyor. 1999-2009 yılları arasında yüzde 47,8 artış hızıyla dünya rekoru kıran Gaziantep son yapılan araştırmada nüfusu 1 ila 5 milyon arasında değişen kentler arasında nüfusu en çok artan şehir oldu.

HAKİMİYET

TRAFİĞE KAPANMAYACAK

Suburcu ve Karagöz Caddesi’nin araç trafiğine kapatılıp kapatılmayacağı tartışmalarına Gaziantep Büyükşehir Belediyesi son noktayı koydu.

 

GÜNCEL

 BİR CEVAP ARANIYOR

Gaziantep Valiliği, yeni bir konak yapılıp yapılmayacağı yolundaki soruya, “vali konağı yapılması düşünülmemektedir” yanıtını veriyor ancak yeni konağın planlama işinin ihale edildiği ortaya çıkıyor. Soru şu: Bu konak yapılacak mı, yapılmayacak mı?

 

GAZİANTEP27

 KİTABI YAZARKEN AĞLADIM

Doç. Dr. Halil İbrahim Yakar’ın, Gaziantep Savunması Hatıralar, Belgeler adlı 17. kitabını Ökkeş Özekşi’ye takdim ederken, yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Yakar, Antep harbinde yaşananların bilinmesi gerektiğini söylerken, "Bu hatıralar savaşın en acı tarafları. Gözyaşını burada döküyorsunuz, insani taraflarını burada görüyorsunuz. Kitabı yazarken ağladım" dedi.

 

TELGRAF

 SURİYELİ ŞİRKETLER GAZİANTEP’E ALIŞTI

İç savaş öncesi Gaziantep’te sadece 10 Suriye firması faaliyet gösterirken bu rakam günümüzde 566’ya ulaştı. GTO Başkanı Eyüp Bartık, “Suriyeliler gıda, tekstil, ayakkabı, hizmet, inşaat, plastik ve lojistik sektörlerinde faaliyet gösteriyor” dedi.

 

EKSPRES

 ARKA SOKAKLAR ARAPSAÇI

Gaziantep’te trafik sıkıntısını çözmek için çalışmalar yapılırken, sokaklardaki trafik keşmekeşi ise görmezden geliniyor. Özellikle şehir merkezinde gelişigüzel araç parkları nedeniyle sokaklar işleyemez hale gelirken, yetkililerden kimse bu soruna bir çözüm getirmiyor. Vatandaşlar, “Emniyet veya zabıta, birileri sokaklardaki trafik sorununa neşter atmalılar.” şeklinde konuşuyor.

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?