USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete manşetleri
25-01-2016 09:25
Google News
h3>
PUSULA

BAKAN SÖZÜ

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gaziantep’te ulaştırma projeleri ile ilgili değerlendirme toplantısına katıldı. Bakan Yıldırım, “Karayolları ağırlıklı olmak üzere, havacılık ve demir yolu sektöründe hatta haberleşme sektöründe de Gaziantep’e yapmakta olduğumuz projeler var. Bunlar artarak devam edecek” dedi.


TELGRAF



KARNEMİZ KIRIK

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2015 yılına ilişkin İllerde Yaşam Endeksi’ni açıkladı. Gaziantep genel yaşam endeksinde 60. sırada yer aldı. Gaziantep’in en kötü olduğu alan ‘Sivil toplum’ olarak belirlenirken en iyi olduğu alan ise ‘Sosyal yaşam’ oldu. Gaziantep sivil katılımda 71., sosyal yaşamda ise 15. sırada yer aldı.


HAKİMİYET



"KUTNU KENTİN MARKASI OLSUN"

Gaziantep’e özgü dünyaca ünlü kutnu kumaşı dokumacılığı, bir elin parmaklarının sayısını geçmeyecek kadar ustanın ellerinde yaşam buluyor.


EKSPRES



BEDELSİZ Mİ, KİRALIK MI?

Dışişleri Bakanlığı Temsilciliği’ne verilen binayı gündeme getiren Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Kireç, “ Güzelbey’in mülkiyeti olan binanın 24 bin TL’ye kiralandığı iddiaları cevaplandırılmalı.” dedi.


GÜNCEL



ACI HAYAT

 

Gaziantep-Karkamış yolu üzerinde bir zeytin bahçesine derme-çatma çadır kurarak tarım işçiliği yapan yaklaşık 50 Suriyeli ailenin bebek, çocuk ve yaşlıları zor durumdalar. Onlar, kendilerine uzatılacak bir yardım eli bekliyor.

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?