USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete manşetleri
13-01-2016 09:33
Google News
h3>
PUSULA

PARALEL SALVO

Gaziantep Üniversitesi Rektörü (GAÜN) Prof. Dr. Yavuz Coşkun Paralel Yapı hakkında şok bir iddialarda bulundu. Coşkun, Paralel Yapı’nın 2013 yerel seçimlerinden hemen sonra kendisini dolandırıcılık ve uyuşturucu iddiasıyla makamında gözaltına almaya çalıştıklarını söyledi.


TELGRAF



KOTALI İZİN

Uzun zamandır üzerinde çalışılan ‘Suriyelilere çalışma izni’ Bakanlar Kurulu’na sunuldu. Çalıştırılacak Suriyeli sayısı o işletmede çalışanların toplamının yüzde 10’unu geçemeyecek. Kota önerisini ilk kez Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu yapmıştı.


HAKİMİYET



BU NE ETİ?

Gaziantep Ciğer Kebapçıları Odası Başkanı Mehmet Gül, kebapçı ve dürümcülerde ucuz fiyata satılan tavuk döneri ile tavuk kebabına itibar edilmemesini istedi. Kentin birçok bölgesinde halen kebap dürümlerinin 1,5 ile 2 liradan satıldığına dikkat çeken Gül, “Gastronomi şehri olduk. Artık lokanta ve dürümcülerin hijyen ve kalite konusunda daha titiz olması gerekiyor” dedi.


EKSPRES



AYNI ÜCRETLERİ ALMALILAR

Firmalara yüzde 10 Suriyeli işçi çalıştırma kotası ile ilgili görüşlerini aldığımız, DİSK Temsilcisi Ali Güdücü, “Çalıştırılsınlar. Ancak vatandaşımızın da emeği göz ardı edilmemeli. Haksızlığı önlemek için iki işçi grubunun da aynı ücreti alması sağlanmalı.” dedi.


GÜNCEL



ÇADIR KENTTE İLGİNÇ DOĞUM

Irak’ın Musul kentinde yaşayan Esme Şıhla ve Ersed Bicare çiftinin terör örgütü IŞİD’den kaçarak sığındığı Türkiye’de, siyam ikizi dünyaya geldi. İslahiye çadırkentte kalan Türkmen aile, siyam ikizinin ayrılmasını bekliyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?