USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete manşetleri
29-12-2015 09:27
Google News
h3>
PUSULA

KAZANAN KİM?

Gaziantep’te sebze ve meyvenin halden çıkış fiyatı ile marketlerdeki satış fiyatları arasındaki fark, akıl almaz boyutlara ulaşıyor. Marketler, vatandaşa meyveyi halden aldığı fiyattan yüzde 300, sebzeyi de yüzde 200 oranında daha pahalıya satıyor.


TELGRAF



FİKRİ OLAN GELDİ

Gaziantep Üniversitesi’nin yenilikçi proje ve fikirlerin tanıtılması, desteklenmesi ve ticarileştirilmesinin kolaylaştırılması amacıyla ‘Fikri olan beri gelsin sloganıyla’ düzenlediği ARGETİ’16 Proje Pazarı’nda birbirinden ilginç 175 proje görücüye çıktı. 


HAKİMİYET



SOĞUK KIŞ GÜNÜ SICAK BİR DOKUNUŞ

AK Parti Gaziantep il teşkilatı tarafından başlatılmış olan ‘Yetim Gülerse, Dünya Güler’ projesi kapsamında yetim ve yardıma muhtaç 300’den fazla çocuğa mont ve bere dağıtımı yapıldı. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül’ün katılımı ile gerçekleşen törene Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Abdulkadir Yüksel ile Canan Candemir Çelik’te katıldı.


EKSPRES



GATEM’DE ENDİŞELİ BEKLEYİŞ

Doğu’da il ve ilçelerde terör operasyonları devam ederken, Gatem esnafı da gelişmeleri endişe ile izliyor. Gatem’in Doğu’ya ciddi anlamda iş yaptığını belirten esnaflar, “ Eğer bu ortam 1-2 ay daha sürerse, Gatem’de ciddi sıkıntılar yaşanır. Buradaki esnafın büyük kısmı batar.” şeklinde konuşuyorlar.


GÜNCEL



10 BİN HASTANIN VERİSİ ÇALINDI

Gaziantep’te, bir Aile Sağlığı Merkezi’nin bilgisayarları çalındı. Yaklaşık 10 bin hastanın kişisel sağlık verileri tehlike altında. Hastalara ait mahrem yada özel verilerin deşifre olmaması için olayın hızla aydınlatılması gerekiyor…

 

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?