USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete manşetleri
28-12-2015 09:23
Google News
h3>
PUSULA

KORSANA HAYIR

Yılardır süper marketlere karşı mücadele vererek ayakta durmaya çalışan bakkallara bir darbede korsan bakkallardan geldi. Gaziantep’te bakkalların yüzde 40’nın korsan çalıştığı öğrenilirken, bu bakkalların büyük çoğunluğunu da Suriyeliler oluşturuyor.


TELGRAF



GAZİANTEP’İN YILDIZLARI

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), tarafından düzenlenen ‘2015 Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni’ nde kent ve ülke ekonomisinin büyümesine katkı yapan sanayiciler ödüllendirildi. 


HAKİMİYET



ESNAF’IN İSTİKRARI

Gaziantep Esnaf Odaları Birliği verilerine göre son 13 yılda sicil ve maliye kaydı yaptıran kişi sayısı 44 bin 412 olarak belirlendi. Bu süre içerisinde 16 bin 157 esnaf temsilcisi ise işyerini kapatarak terk verdi. Esnaf odalarına 2015 yılı içerisinde ise 2 bin 514 yeni kayıt yapıldı.


EKSPRES



SANAYİCİNİN GURUR GÜNÜ

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), kent ve ülke ekonomisinin büyümesine güç katan sanayicilerini ödüllendirdi. 

GSO tarafından düzenlenen ‘’2015 Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni’’, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılımıyla, Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasının ardından, GSO tanıtım filmi gösterilmesiyle başladı. 


GÜNCEL



DEVLERİN TÖRENİ

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, asgari ücret konusunda çalıştıklarını belirterek, “Bu tür vaatler hemen hemen bütün partiler tarafından, ortaya kondu. En son, bu trene atlayanlardan bir tanesi de bizdik” dedi.

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?