USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete manşetleri
24-12-2015 09:24
Google News
h3>
PUSULA

BARIŞ ÇAĞRISI

İl Başkanı Nesrin Tuncel, Ankara’da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun il ve ilçe başkanlarıyla beraber yaptığı 4 saatlik toplantıda, ’Kürt kökenli vatandaşlarla birlikte sokağa çıkma yasağının ilan edildiği bölgelerde barış çağrısında bulunma’ kararı aldıklarını söyledi.


TELGRAF



OSB KABUĞUNA SIĞMIYOR

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinin Müteşebbis Heyet toplantısı Gaziantep Valisi ve Müteşebbis Heyeti Başkanı Ali Yerlikaya Başkanlığında gerçekleştirildi. OSB Başkanı Cahit Nakıboğlu, 5. Organize’nin tam anlamıyla devreye girmesiyle çalışan sayısının 150 bini bulacağını ifade ederek “Kabuğuna sığınmayan bir Organize Sanayimiz var” dedi.


HAKİMİYET



İŞ DÜNYASININ ROTASI 2023

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nin Müteşebbis Heyet Toplantısı, Gaziantep Valisi ve Müteşebbis Heyeti Başkanı Ali Yerlikaya başkanlığında gerçekleştirildi.


EKSPRES



E-TEBLİGATLA RAHATLAYACAĞIZ

1 Ocak’ta başlayacak e-tebligat uygulaması ile ilgili görüşlerini aldığımız Mali Müşavir ve gazetemiz yazarı Muzaffer Soran, ““1 Ocak’ta uygulanmaya başlayacak olan e-tebligat uygulaması bizlere kolaylık sağlayacak.Ancak süre biraz daha uzatılsa mükelleflerimiz açısından daha iyi olacaktı.”dedi.


GÜNCEL



HEDEF 2023

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinin Müteşebbis Heyet toplantısı Gaziantep Valisi ve Müteşebbis Heyeti Başkanı Ali Yerlikaya Başkanlığında gerçekleştirildi.

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?