USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete manşetleri
23-12-2015 09:28
Google News
h3>
PUSULA

TIRNAKLI DAYAĞA 5 AY CEZA VERİLDİ

Özel bir okulda, 2. sınıf öğrencisi A.P’yi darp ettiği iddiasıyla yargılanan sınıf öğretmeni S.K. ile ilgili görülen davada karar çıktı. Sınıf öğretmeni S.K. 22. Asliye Ceza Mahkemesi’nden tırnağıyla adam yaralama sucundan ceza alırken, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da kınamayla cezalandırıldı.


TELGRAF



KÖMÜRE YASAK

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, kent genelinde kademeli olarak “Alternatif temiz yakıta” geçme zorunluluğu getirildi.


HAKİMİYET



1 MİLYON 250 BİN ÜCRETSİZ TAŞIMA

Gaziantep’te toplu taşıma araçlarında her ay 1 milyon 250 bin kişinin ücretsiz olarak taşındığı ifade edildi. Çolak, 65 yaş üstü vatandaşların ücretsiz taşınmasının önüne geçilmesi için Bakanlar Kurulu çalışmalarının sona geldiğini dile getirdi.


EKSPRES



BU YILBAŞI DA EVDEYİZ

2015’in sona ermesine sayılı günler kala, otel ve eğlence yerlerinin yılbaşı kutlama programları da belli oldu. 150 ile 230 TL arasındaki fiyatları gören vatandaşlar, “ Bu rakamlara bakılırsa bu yılbaşı da evdeyiz” yorumunu yapıyorlar.


GÜNCEL



KİRLİ HAVA ALARMI

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, kent genelinde kademeli olarak "Alternatif temiz yakıta" geçme zorunluluğu getirildi.

 

 

 

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?