USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
19-12-2015 09:45
Google News
PUSULA

 

SURİYELİ CİNAYETİ

"Gaziantep’te akşam eve dönmeyen 62 yaşındaki Ömer Timuçin, evinin 2 kilometre ilerisindeki Suriyelilerin kaldığı bir evde ölü bulundu. Evin bodrum katında bulunan yaşlı adamın Suriyeliler tarafından iple boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Polis ekipleri, cenazenin bulunduğu evde oturan 3 Suriyeliyi bulmak için operasyon başlattı."

 

OLAY

 

YİNE YENİDEN YENİ ÖDÜL GAZİANTEP’İN

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yürütülen ve Avrupa Komisyonunca geliştirilen Avrupalı Seçkin Destinasyonlar Projesi (EDEN) kapsamında teması “Yerel Gastronomi ve Turizm” olarak belirlenen yarışmada “2015 Yılı Ulusal Destinasyonu” seçilen Gaziantep, ödülünü aldı.

 

TELGRAF

 

YATIRIMA UYGUNUZ

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Türkiye için 2015’in zor bir yıl olarak geçtiğini belirterek, “Ama diğer ülkelere baktığımızda normal geçen bir yıl oldu. Ayrıca, seçimler bitti, beklenti sona erdi. Bundan dolayı 2016 yılı daha iyi geçer. Her ne kadar komşularla sorunlar varsa da bunların teker teker giderileceğini düşünüyorum” dedi.

 

GÜNCEL

 

SURİYELİLERDEN VAHŞİ İNFAZ

Gaziantep’te 62 yaşındaki Ömer Timuçin, bodrum katta ölü olarak bulundu. Timuçin’in Suriyeli kişi ya da kişiler tarafından önce iple boğulduğu, ardından sert cisimle vurularak öldürüldüğü belirlendi.

 

HAKİMİYET

 

YOKSUL ÜŞÜMEYECEK

Gaziantep’te Sosyal Yardımlaşma Vakıfları aracılığıyla 2014 yılında her yoksul aileye 750 kilo olmak üzere toplamda 55 bin ton yardım kömürü dağıtıldı. Sosyal Yardımlaşma Vakıfları bu yıl ise her yoksul aileye 1 ton olmak kaydı ile toplamda 77 bin ton kömür dağıtımında bulundu. Yakacak alacak durumu olmayan yoksul aileler bu kışı da soğukta geçirmeyecek.

 

GAZETE EKSPRES

Öldürülen kız kardeşler 9 kez koruma altına alınmışlar. Yaklaşık bir hafta önce ağabeyi tarafından öldürülen 2 kız kardeşin defalarca koruma altına alındığı öğrenildi.

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?