USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete manşetleri
17-12-2015 09:23
Google News
h3>
PUSULA

GÜVENLİK SORUNU

PTT çalışanları şubelerde silahlı güvenlik görevlilerinin bulundurulmasını istiyor. Çalışanlar güvenliklerinin sağlanıp, en insanı ihtiyaçlarının karşılanmasını da talep ediyor. Gaziantep’te 50’ye yakın PTT şubesi bulunurken, bu şubelerde güvenlik elemanlarının bulundurulmaması tepkileri de beraberinde getirdi. Bu kadar nakdin döndüğü adeta banka gibi işleyen PTT şubelerinde güvenlik görevlilerinin olmamasına PTT çalışanları isyan ediyor.


TELGRAF



SANAYİCİNİN YANINDAYIZ

Gaziantep’te GAPSHOES Fuarı’nın açılışına katılan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek işadamlarından gelen “Çekler ödenmiyor, cezası yok” serzenişlerine karşılık, “O sorunu masaya yatıracağız. Biz iş aleminin önünü açmak için buradayız” dedi. Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu ve KOSGEB destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘’22. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı (GAPSHOES)’’, Ortadoğu Fuar Merkezi’nde törenle açıldı.


HAKİMİYET



ÇÖZÜM İÇİN VARIZ

Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, bu yıl 22. düzenlenen Uluslararası GAPSHOES Fuarının açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, çek yasasıyla ilgili olarak yeni yasal düzenleme için çalışmalara start vereceklerini anlattı.


EKSPRES



GATEM’İ TERÖR VURDU

Doğu’daki devam eden terör operasyonları ve şehirlerde uygulanan sokağa çıkma yasakları, bu bölgeye büyük çapta iş yapan Gaziantepli toptancılara ağır darbe vurdu. Alacaklarını tahsil edemeyen toptancılar, diğer taraftan da ellerindeki malı satacak müşterileri de kaybettiler. 


GÜNCEL



FUARDAN EKONOMİYE GÜZEL MESAJLAR

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, ayakkabı sektörünün geleneksel pazarların ötesine geçmesi gerektiğini belirterek, ‘’Rekabet koşulları yoğun olsa dahi Asya’yı yeniden keşfetmemiz gerek. Avrupa’ya mal satan firmalarımızın oraya da mal satabilir noktaya geleceğine inanıyorum’’ dedi.

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?