USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete manşetleri
15-12-2015 09:13
Google News
h3>
PUSULA

GÖÇ DALGASI

Suriyeli mültecilerle nüfusu 2 milyonu aşan Gaziantep yeni bir göç dalgasıyla karşı karşıya. Güneydoğu Anadolu’da son dönemlerde artan terör olayları nedeniyle bölgeden göçler başlardı. Göç eden nüfusun büyük çoğunluğunun Gaziantep’e geldiği öğrenilirken, Türk Telekom, GASKİ ve TEDAŞ’ın yeni göçlerden dolayı abonelik yetiştiremiyor. 


TELGRAF



OCAK’TA RAHATLIYORUZ

Gaziantep’te yaşanan trafik karmaşası Ocak ayında son buluyor. Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı alt yapı çalışmalarında sona gelindi. Toplu taşımada ve kent trafiğinde büyük bir hamle yapılacak.


HAKİMİYET



MARKA PROJELER

Meclis gündemine geçmeden önce gündem dışı olarak söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2015 yılına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak 2016 yılı için gerçekleştirilecek projeleri anlattı.


EKSPRES



EGE’DEKİ ’YOKLUK’ GAZİANTEP’E YARADI

Bu yıl Akdeniz ve Ege bölgesinde zeytinde rekoltenin azalması, son yıllarda bu alanda marka olmaya çalışan Gaziantep’e yaradı. Gaziantepli zeytin üreticilerinin yüzü, hem rekolte hem de batıdan gelen zeytin tüccarları sayesinde güldü.


GÜNCEL



ALTIN BİLEZİK TAKTILAR

Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı Karşıyaka Aile Merkezi ve Eyüp Sultan Aile Merkezi’nde açılan Hasta ve Yaşlı Bakımı Kursu’na katılan kursiyerler, bilinçlendirilerek meslek sahibi olmaları sağlanıyor. Hasta ve Yaşlı Bakımı Kursu’nda verilen eğitimler sonunda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika almaya hak kazanan kursiyerler hem çeşitli kurumlarda hem de özel sektörde iş bulma imkanına kavuşuyor.

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?