USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
10-12-2015 10:11
Google News
PUSULA

 ŞEHİTANTEP

Kurtuluş Savaşı’nda Fransız kuvvetlerine karşı büyük bir direniş göstererek, TBMM Tarafından “Gazi”lik unvanıyla onura edilen Gaziantep, son 25 yılda teröre 215 şehit vererek, adeta “Şehitantep” olarak anılmaya başlandı.

 

TELGRAF

 PANİK YOK

Irak’ta Türk mallarına ambargo kararı alınması toplam ihracatın önemli bir kısmını bu ülkeye gerçekleştiren Gaziantepli ihracatçıları endişeye sevk etti. GTO Başkanı Eyüp Bartık, kararın Irak’ın genelini kapsamadığını söyledi. Irak’ın başkenti Bağdat’ta İl Meclisi Türkiye’den gelen mallara ambargo kararı aldı. Peşmergeye eğitim için Başika’ya giden Türk askeri nedeniyle Irak’ın başkenti Bağdat’ta Türkiye’den gelen mallara ambargo konuldu.

 

GÜNCEL

 

SAVAŞIN RANTI

Suriye iç savaşla yıkılmaya, milyonlarca insan vatanından olmayı sürdürmesine rağmen, vahşi kapitalizmin rant hırsı ne acı, ne ölüm, ne gözyaşı dinlemiyor. Sınır ticareti devam ediyor…

 

EKSPRES

 KİRLİLİK HAD SAFHADA

Suriyelilerle birlikte nüfusu 2,5 milyona doğru giden Gaziantep’te, hava kirliliği de kış ayları ile birlikte had safhaya ulaştı. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde şehri bir duman tabakasının kapladığını belirten vatandaşlar, özellikle kenar semtlerde nefes almakta zorlandıklarını dile getiriyorlar.

 

HABER

 YALANI HAYATINIZDAN ÇIKARIN

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Yenilikçilik ve Girişimcilik Topluluğu tarafından öğrencilere “Bilfest Profesyonellerle Girişimcilik, Motivasyon, Başarı ve İletişim” konulu konferans verildi. Konferansta konuşan GAÜN Rektörü Prof. Dr. Coşkun, “Yalanı hayatınızdan çıkarın” dedi.

 

HAKİMİYET

 DOĞAL GAZ CEP YAKIYOR

Doğalgaz alt yapısının kent genelinde tamamlanmasıyla birlikte doğalgaz aboneliğinde patlama yaşandı. En sağlıklı ve güvenli ısınma yöntemi olan doğalgaz kullanım fiyatı ile bu özelliğini aboneler karşısında kaybediyor.

 

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?