USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete manşetleri
02-12-2015 09:31
Google News
h3>
PUSULA

IŞİD’E KARŞI DEV DUVAR

IŞİD Suriye’de kontrol ettiği Jarablus - Azez hattının Türkiye tarafında bulunan Gaziantep’teki 52 kilometrelik Suriye sınırının 42 kilometresine Sınır Fiziki Güvenlik Sistemi yani güvenlik duvarı yapılacak. Projenin inşaatı için iş makinaları çalışmalarına başlarken, Mayıs 2016 tarihine kadar 42 kilometrelik duvarın tamamının bitirilmesi hedefleniyor.


TELGRAF



RUSYA KAYBEDER

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, “Rusya ile yaşananlar kısa dönemde sıkıntılara vesile olacaksa da uzun dönemde pek çok açıdan elimizi güçlendirecektir” dedi.


HAKİMİYET



MUHTARLARIN OFİS İSYANI

Gaziantep’in eski yerleşim yerleri arasında yer alan Gümüştekin, Hoşgör, Gültepe ve Yukarıbayır mahalle muhtarları, muhtarların vatandaş ile devlet arasında köprü görevi üstlendiklerini söyleyerek, “Bizler köprü görevi görüyor olmamıza rağmen zor belediyeler bizlere bir muhtarlık bürosu dahi verilmiyor” diye konuştular.


EKSPRES



BİR KIŞ NASIL GEÇER?

Karataş’ta Şahinbey Sanayi Sitesi’ne giden yolun Pazar günü yağan yağmurda göle dönmesi, vatandaşı endişelendirdi. Vatandaşlar, “Çok da yoğun olmayan bir yağmurda yol bu hale geliyorsa, bu kış nasıl geçer merak ediyoruz.” yorumunu yaptılar.


GÜNCEL



GÜNDEM SURİYE

Gaziantep Valiliği tarafından düzenlenen, Başbakanlık Başmüşaviri M. Murtaza Yetiş’in de katıldığı toplantıda Suriyelilere yönelik hizmetler, sorunlar ve çözüm önerileri değerlendirildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?