USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
28-11-2015 10:15
Google News
PUSULA

 

BOMBA BASKIN

Son dönemde adı terör olayları ile sıkça anılan Gaziantep’te, bir fabrikada 120 ton patlayıcı madde ele geçirildi. Polisin yaptığı operasyonda, KÜSGET’te bir işletmenin deposunda çuvallar içerisinde bulunan bomba yapımında kullanılan 120 ton amonyum nitratın kime ait olduğu araştırılıyor.

 

ZAFER

120 TON AMONYUM NİTRAT ELE GEÇİRİLDİ

 

Gaziantep’te düzenlenen operasyonda  120 ton amonyum nitrat ele geçirildi. Polis ekipleri malzemlerin ele geçirdiği depoda  inceleme yapıp güvenlik önlemi aldı.

 

 

TELGRAF

BOMBA MI ? GÜBRE Mİ ?

KÜSGET’te bir depoda bomba yapımında da kullanılabilen 120 ton amonyum nitrat ele geçirildi. Amonyum nitrat tarımda gübre olarak da kullanılıyor

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, ihbar üzerine Küsget Sanayi sitesi içerisinde bulunan depoya baskın düzenledi. Baskında, bomba yapımında kullanılan 120 ton amonyum nitrat ele geçirildi. Ele geçirilen amonyum nitrat, polis ekipleri tarafından Şahinbey İlçe Tarım Müdürlüğü’ne yediemin olarak teslim edildi.

 

GÜNCEL

 

HELİKOPTER DESTEKLİ TANK SEVKİYATI…

Türkiye ile Rusya’yı ciddi manada karşı karşıya getiren uçak düşürülmesi olayının ardından sınırlarının ateş hattına döndü. Zırhlı birlik sevkıyatı hız kazandı. Gaziantep toplanma bölgesi oldu.

 

HAKİMİYET

 

NEDEN TAMAMLANAMADI ?

 

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yılın Mart ayında başlanılan Kurtuluş Cami restore işi hedeflenen tarihinde bitirilemedi. Tarihi alanda sürdürülen çalışmaların bu ay tamamlanması planlanırken, henüz tamamlanmamış olması kafaları karıştırdı.

 

EKSPRES

 

ENDİŞELENDİRİLEN HAREKETLİLİK

 

 

Batı İllerinden Sınıra Ve Doğuya Tank Sevkiyatı Hız Kazanırken Sevkiyatlar Askeri Helikopter Eşliğinde Gerçekleştiriliyor. Demiryolu İle Batı İllerindne Gaziantep E Getirilentankların Sevkiyatı Alınan Geniş Güvenlik Tedbirleri Arasında Gerçekleştiriliyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?