USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete Manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete Manşetleri
25-11-2015 09:31
Google News
h3>
PUSULA

İSTİKRAR ŞART

CHP Gaziantep İl Örgütü il başkanlığında bir türlü istikrarı sağlayamadı. CHP Gaziantep’te son 12 yılda 11 il başkanı görev yaptı. CHP İl Örgütü 29 Kasım Pazar günü onikinci il başkanını seçecek. Ayrıca CHP’de son 6 ayda 3 il başkanı görev yaptı.


TELGRAF



CENNETLİK HİZMET

Büyükşehir Belediyesi Aktif Yaşam Merkezi ile kimsesiz ve yardıma muhtaç yaşlıları hayata bağlamayı başardı. 4 ayda 172 yaşlıya evde bakım hizmeti veren merkez, 115 yaşlıyı üye yaptı ve günübirlik ağırlıyor. Merkezde yaşlıların tüm ihtiyaçları karşılanırken, ücretsiz sağlık hizmetleri de veriliyor.


HAKİMİYET



EKONOMİNİN PATRONU ‘ŞİMŞEK’

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Şimşek, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı 64’üncü hükümette ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcılığı görevine getirildi. Şimşek’in bu önemli göreve getirilmesi Gaziantep’te büyük sevinçle karşılandı.


EKSPRES



DOKTORLARDAN ŞİDDETE TEPKİ EYLEMİ

Gaziantep-Kilis Tabipler Odası tarafından yapılan açıklama ile son dönemlerde kadına ve sağlıkçıya yönelik şiddet olaylarının arttığı belirtilerek, tepki gösterildi. 


GÜNCEL



İHRACATIN SORUNLARINA NEŞTER

GAİB’de ihracatçılarla bir araya gelen Gaziantep Valisi Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin ve Tim Başkanı Büyükekşi ihracat rakamlarını değerlendirerek son dönemlerde yaşanan sorunlarla ilgili çözüm önerilerini masaya yatırdılar.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?