USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete Manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete Manşetleri
20-11-2015 09:22
Google News
h3>
PUSULA

POLİSİN BAŞARISI

Gaziantep’te polisin başarılı operasyonu sayesinde çökertilen IŞİD’in hücre evlerinden G-20 zirvesine ve İstanbul’da turistik yerlere yönelik eylem planları çıktı. Savcılığın binlerce belgede yaptığı inceleme sonucunda IŞİD’in Gaziantep hücresinin Türkiye genelinde 19 ilde 26 hedefe yönelik eylem planladığı belirlendi.


TELGRAF



İKİ ÖDÜL BİRDEN

Tarihi Kentler Birliğinin 14 yıldır düzenlediği Özendirme Yarışması’nda Hışvahan restorasyonuyla özel ödüle layık görülen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ödülünü aldı. Yarışmada Şahinbey Belediyesi de Süreklilik Ödülü’ne layık görüldü.


HAKİMİYET



İŞİNİZİN ADI NE?

Özellikle kültür turizminin yoğun olduğu kentler arasında yer alan Gaziantep’te tur iptalleri karşısında müzeler ayakta kalma mücadelesi veriyor. Her şeye rağmen müze işletmecileri kent turizminin gerilememesi için yoğun çaba içerisindeler.


EKSPRES



ŞEHRİN GENLERİ İLE OYNANDI

Son dönemlerde IŞİD ile ilgili her eylemde, her haberde Gaziantep’in adının geçmesine Gaziantepliler isyan ediyor. Gaziantep’in sanayisi ile kültürü ile anılan bir şehirken, terör örgütleri ile adının anılmasına tepki gösteren vatandaşlar, “ Suriyelilerle doldurulan Gaziantep’in yapısı ile oynandı. Gaziantep’in sosyal dokusu zedelendi. Artık kapı komşumuzdan tedirgin olan bir duruma geldik.” yorumunu yapıyor.


GÜNCEL



GÖZLER CERABLUS’TA

ABD’nin, Türkiye ile birlikte korumayı düşündüğü 98 kilometrelik sınır Gaziantep’in Karkamış ilçesinin karşısında IŞİD kontrolünde bulunan Carablus’u işaret ediyor…

 

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?