USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete Manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete Manşetleri
18-11-2015 09:26
Google News
h3>
PUSULA

ÜSTÜ PARK ALTI OTOPARK

Her geçen gün içinden çıkılmaz bir hal alan otopark sorunu, Gaziantep’in kanayan yaralarının başında geliyor. Bu sorunu fark eden yetkililer çözüm yolları arıyor. Gaziantep’in otopark haritası çıkartılarak stratejik plan ve hedeflerin belirlenecek.


TELGRAF



SOSYAL AFET

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Suriye’den gelen göçe sosyal afet olarak bakılması gerektiğini söyledi. Göç alan bölgelere de pozitif ayırımcılık uygulanmasını öneren Şahin, bu konuda projeler hazırladıklarını ve  Hükümet kurulduktan yetkili makamlara bu projelerin sunulacağını kaydetti.


HAKİMİYET



‘SANAL’ TEHLİKE

Sanal alemin yaygın şekilde yaşamımıza girdikten sonra aldatma ve sadakatsizliğin arttığına dikkat çeken, Gaziantep Barosu Adli Yardım Bürosu Avukatı Nuriye Nehir, kendilerine yapılan başvuruların önemli bölümünün bunlardan oluştuğunu anlattı.


EKSPRES



BU MESLEK ÖLMEZ

Arzuhalcilik de kaybolmaya yüz tutmuş bir meslek olarak görünüyor. Ancak arzuhalcilerin tespiti ilginç; “ Bu toplum dilekçe yazmak için birilerini aradığı sürece bu meslek bitmez. Ne yazık ki bir dilekçe yazmayı bilmeyen bir nesil yetiştiriliyor” Varlığını sürdürmeye çalışan mesleklerden bir tanesi de arzuhalcilerdir. 


GÜNCEL



ÖĞRENCİ ULAŞIMDAN ÇOK DERTLİ

Gaziantep’te toplu taşıma ücretlerinin fazla olmasından yakınan üniversite öğrencileri, 196 ülkede 170 milyondan fazla kullanıcısı olan dünyanın en büyük imza toplama platformu change.org’da, fiyatların düşürülmesi için imza kampanyası başlattılar.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?