USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete Manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete Manşetleri
13-11-2015 09:31
Google News
h3>
PUSULA

50 GÜNDÜR REHİN

Gaziantep’ten Irak’a halı yükü götüren, TIR şoförü 50 gündür Mardin Nusaybin’de rehin alınan kamyonunun yolunu gözlüyor. Terör örgütü PKK tarafından TIR’ına el konulan Yaşar Akdoğan, güvenlik gerekçesiyle TIR’ını Gaziantep’e getiremiyor.


TELGRAF



GASKİ ARITIYOR

GASKİ Genel Müdürlüğü yaklaşık 10 milyon liraya mal olan iki arıtma tesisini daha Gaziantep’e kazandırdı. Nüfusu 2 milyonu aşan kentin ihtiyacını karşılamak isteyen GASKİ 5’inci Arıtma Tesisi’ni de faaliyete soktu. 


HAKİMİYET



’BAŞKAN BİZE YER GÖSTER’

Gaziantep’te mahalli takımların 50 yıldır müsabakalarını gerçekleştirdikleri İstasyon Semt Sahası artık müsabakalara ev sahipliği yapamayacak. Büyükşehir Belediyesi’nin projesi kapsamında kapatılan semt sahası nedeniyle 14 mahalli takım ve lisanslı bin 500 sporcu müsabakalara çıkamayacak. Mahalli takım kulüpleri ile sporcular yaşanan sürece üzülerek, isyan ediyorlar.


EKSPRES



BAHARA KADAR ZAM YOK

Gaziantep Pideciler, Simitçiler ve Yufkacılar Odası Başkanı Abdullah Sarı, pide ekmeğine bir standart getirmek için çalıştıklarını belirterek, zam beklentileri ile ilgili, “ Şu anda zam gündemimizde yok. Bahara kadar pideye zammın gündeme gelmeyeceğini düşünüyoruz.” dedi.


GÜNCEL



EKİCİ İLÇE ZİYARETLERİNDE

1 Kasım seçimlerinde Gaziantep’ten milletvekili seçilen Akif Ekici, seçim sonrası ilçelere ve bağlı köylere ziyaretlerini sürdürüyor.

 

 

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?