USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete Manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete Manşetleri
06-11-2015 09:27
Google News
h3>
PUSULA

OKUL MU CEZAEVİ Mİ?

Okullarını hırsızlıktan korumak isteyen ve öğrencilerin duvardan atlayıp dışarı çıkmalarını engellemeye çalışan bazı okul yöneticileri, duvarları yükseltip, jiletli tellerle çevirtti. Veliler okullarda kullanılan yüksek parmaklık ve jiletli tellerin çağdışı bir güvenlik önlemi olduğunu söyledi. Veliler “çocuklarımızı okula gönderiyoruz, cezaevine değil” diyerek tepki gösterdi.


TELGRAF



NEFES ALACAĞIZ

Gaziantep’te artan hava kirliliğine ‘Dur’ demek için düğmeye basıldı. Kirliliğin baş sorumlusu olarak gösterilen ısınma yakıt kullanımına son verilecek. Kademeli olarak alternatif temiz yakıta geçilecek. 


HAKİMİYET



KANLI GEÇİT

Üniversite Bulvarı üzerinde bir süre önce yapılan kavşak düzenlemesi üst üste trafik kazalarının yaşanmasına neden oldu. Son dönemde ölümlü trafik kazalarının da yaşandığı kavşağın yeniden eski haline getirilmesi istendi. Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Mahmut Demirel, kavşağın iptal edilerek eski haline çevrilmesi için adım atatacaklarını duyurdu.


SABAH



HALI SEKTÖRÜNÜN BANKACILARLA SORUNLARI ACİLEN ÇÖZÜLMELİ

Sanayicinin bankalarla başı ciddi anlamda dertte... Piyasa belirsiz bahanesiyle, henüz vadesi dolmayan kredilerin geri çağırılması, birçok sektörde olduğu gibi halıcılık sektöründe de sanayiciyi sıkıntıya sokuyor...


EKSPRES



DOĞALGAZ ZORUNLU OLACAK

Büyükşehir Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, kent genelinde kademeli olarak “Alternatif temiz yakıta” geçme zorunluluğu getiriliyor. Ayrıca servis araçlarında yaş hadlerinin kademeli olarak 15 yaşa indirilmesi kararı alındı.


GÜNCEL



TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜĞÜ

Şahinbey Belediyesi Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ve basın mensuplarıyla beraber yapımı devam eden Yeşil Vadi Parkı’nı gezdi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?