USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete Manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete Manşetleri
19-10-2015 09:21
Google News
PUSULA

ADAY MI, BAŞKAN MI?

Milletvekili seçimini hazırlanan Ak Parti Gaziantep teşkilatında, İl Başkanı Eyüp Özkeçeci’nin “evet” mührü basılı afişleri bastırıp dağıtmasının şoku yaşanıyor, Partililer, “İl Başkanı mı seçiyoruz, yoksa milletvekili adayı mı?” diyerek Özkeçeci’nin kendisini öne çıkarmak istemesine tepki gösteriyor.

HAKİMİYET

’SADECE BARIŞ’

Halkların Demokratik PartisiGenel Başkanı Figen Yüksekdağ, Gaziantep’te konuştu. Ankara’da yaşanan bombalı saldırıya rağmen her şeye rağmen barış diyeceklerini yineleyen Yüksekdağ, daha sonra partisinin düzenlediği etkinliklere katıldı.

EKSPRES

KÖY HİZMETLERİ ARAZİSİ NE OLDU?

2013 yılında satılarak gelirinin Milli Eğitim’e verilmesi kararı alınan Köy Hizmetleri arazisinde bugüne kadar 2 parsel satılabildi. Milli Eğitim’e de henüz hiçbir gelir aktarılamadı. Halbuki, eski Milli Eğitim Müdürü Abdullah Şenyüz’ün “Eğitim Kampüsü” önerisi uygulansa, belki de şimdiye kadar büyük mesafe kat edilmiş olacak, birkaç okul arazide eğitime başlamış olacaktı.

GÜNCEL

KISKANÇLIK KRİZİ

Gaziantep’te bir kişi namus meselesi nedeniyle dini nikahlı eşini ve başkasından olduğu ileri sürülen bebeğini vurdu. Bebek hayatını kaybederken, anne ise yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?