USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Kim ne manşet attı ?

GAZETE MANŞETLERİ
17-10-2015 09:32
Google News
HAKİMİYET

 

ÇİFTÇİLERDEN SİYASİ TEPKİ

Gaziantep’te üretici sayısının her geçen gün azaldığını ifade eden Şehitkamil Ziraat Odası Başkanı Cuma Yiğit, “Çiftçinin umudu kalmadı” diye konuştu. Siyasi partilerin 1 Kasım seçimi öncesinde çiftçilere yönelik vaatlerinin az olmasına tepki gösteren Yiğit, bu duruma tepki gösterdi.

 

PUSULA

 

İSTİKRAR İÇİN GÜÇLÜ İKTİDAR

Ak Parti Gaziantep Kurucu İl Başkanı ve milletvekili adayı Ahmet Uzer, ekonomide istikrarın güçlü iktidarla sağlanacağını söyledi. Kaplan Kardeşler Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan’ı ziyaret eden Uzer, Kaplan’dan halı ihracatı hakkında bilgi aldı. Kaplan, Uzer’e, ihracatın abartıldığı kadar kötü olmadığını söyledi.

 

TELGRAF

 

GAGİAD ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilen ödül töreni yapıldı. Siyaset, sanat, spor ve iş dünyasından bir çok ismi buluşturan törende 15 kategoride 15 ödül verildi.

 

EKSPRES

 

MİNİBÜS KARARI YİNE KALDI

Halk arasında “Sarı otobüsler” olarak adlandırılan dolmuşların mahkeme kararı ile ilgili UKOME’nin yapacağı uygulama bu mecliste de sonuçlanmadı. Komisyon çalışmalarını devam etmesi nedeniyle karar gelecek meclise bırakıldı.

 

GÜNCEL

 

TOPLUMUN TALEBİ HUZUR VE İSTİKRAR

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Adayları Bizce Yağda İşçilerle Buluştu. Kadooğlu Holding Onursal Başkanı Cemal Kadooğlu Türkiyenin Birlik Beraberlik Ve Güçlü Bir Hükümete İhtiyacı Olduğunu Söyledi.

 

SABAH

 

İNSANSIZ HAVA ARACI DÜŞÜRDÜK

 

 

Suriye Sınırında İnsansız Hava Aracı Vuruldu. Tsk Nın Hava Aracını Düşürdüğü Anlarda Gaziantep Ve Hatay Hava Sahası Uçuşları Kapatıldı. Rusya Savunma Bakanı Sözcüsü İgor Konaşenkov Aracın Kendilerine Ait Olmadığını Duyurdu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?