USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete Manşetleri

Yerel gazete manşetleri...

Gazete Manşetleri
07-10-2015 09:26
Google News
PUSULA

BİSMİLLAH!

Ak Parti “Bismillah” deyip adaylarını tanıtarak seçim startını verdi. Grup Tillo’nun da sahne aldığı aday tanıtımının, 7 Haziran’a göre daha coşkulu olması dikkat çekti. Tanıtımda konuşan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Güçlü seçim beyannamemiz tek başına iktidara talibiz. İnadına tek millet, inadına tek bayrak, inadına Ak Parti diyoruz” şeklinde konuştu.

TELGRAF

COŞKULU TANITIM

Ak Parti Gaziantep milletvekili adayları görücüye çıktı. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül’ün de katıldığı tanıtım toplantısı büyük coşku içerisinde yapıldı. Toplantıda Ak Partililerden ‘Tek başına iktidar’ sesleri yükseldi. 

HAKİMİYET

SİYASETİN ’AK’ ADAYLARI

AK Parti Gaziantep Milletvekili adayları tanıtım toplantısında konuşan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 1 Kasım seçimlerinden halkın önünde iki seçenek olduğuna dikkat çekerek, “Halkımızın vereceği karar bizi güçlü bir AK Parti hükümetine ya da istikrarsızlığa taşıyacak” şeklinde konuştu.

EKSPRES

SADECE ADI KALDI

Devlet Tiyatroları Ekim ayı ile birlikte sahne aldı. Gaziantep, bu yıl Devlet Tiyatroları’nın turne programında yok. Geçtiğimiz günlerde Devlet Tiyatroları Büyükşehir Belediye Binası’ndaki yerinden taşınırken, akıbeti ile ilgili kimsenin bilgisi yok.

GÜNCEL

RENKLİ TANITIM

“İlk günkü aşkla yeniden” sloganıyla adaylarını vitrine çıkararak tanıtan Ak Parti’nin tanıtım töreni renkli görüntülere sahne oldu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?