USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete Manşetleri

Yerel gazete manşetleri...

Gazete Manşetleri
06-10-2015 09:11
Google News
h3>
PUSULA

ACI GERÇEK

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, Gaziantep’in TEOG ve LYS’deki başarısızlığını ’Eğitim Çalıştayı’nda itiraf etti. Yanmaz, “Gaziantep, Türkiye ortalamasının çok altında. Türkçe’de Türkiye ortalaması 66 iken bizde 61. Matematikte 43 iken bizde 38. Fen ve Teknoloji, İngilizce, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile İnkılap Tarihi’nde de Türkiye ortalamasının oldukça altındayız” dedi.


TELGRAF



EĞİTİM MASADA

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ’Gaziantep Eğitim Çalıştayı’nda kentin eğitim sorunları masaya yatırıldı.


HAKİMİYET



SEÇİM DEĞİL, GEÇİM DERDİ

1 Kasım seçimlerine ilişkin görüşlerini dile getiren Gaziantepli esnaflar, giderek artan geçim sıkıntısını gazetemize anlattılar. Kış aylarının yaklaştığı günlerde vatandaşların Kurban Bayramı ve okulların açılması nedeniyle kışlık alışverişlerini geç yaptıklarını belirten esnaflar, “Vatandaş seçim değil, geçim derdinde” diye konuştular.


EKSPRES



VAAT DEĞİL, ÇÖZÜM BEKLENİYOR

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik, 7 Haziran seçimlerinde seçmenin de, partilerin de gereken dersi aldığını belirtirken, milletvekili adayı Selami Yetinşekerci, “ İnsanlar artık seçimlerden sıkılmış durumda onlar vaat yerine çözüm arıyorlar.” dedi.


GÜNCEL



MEYDANDA SİYASET YASAK

Gaziantep Valiliği, 1 Kasım seçimleri öncesi Gaziantep Üniversitesi önündeki meydanın genel asayiş ve düzenin korunması için siyasi partiler tarafından propaganda amacıyla kullanılmasının yasaklandığını duyurdu.

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?