USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete Manşetleri

Yerel gazete manşetleri...

Gazete Manşetleri
22-09-2015 09:34
Google News
h3>
PUSULA

PARKIMA DOKUNMA

Şahinbey Belediyesi, kamulaştırılmadan parka dönüştürülen arazi sahibinin açtığı dava nedeniyle parkta bulunan taş ve çocuk oyun alanını sökme işlemini, mahalle sakinlerinin tepkisi üzerine durdurdu. Mahalle sakinleri “Parkıma dokunma” sloganları atarak Şahinbey Belediyesi’ni protesto etti.


TELGRAF



Belediye tarafından istimlak edildikten sonra park yapılan arsanın sahibi açtığı davayı kazanınca, oyun grupları, ağaçlar ve parkeler söküldü. Bunu gören mahalleli ise parkımızı vermeyiz diyerek sokağa döküldü.


HAKİMİYET



VATANDAŞIN ’YEŞİL’ İSYANI

Gaziantep’te belediye tarafından istimlak edildikten sonra park yapılan arsanın sahibi açtığı davayı kazanınca, oyun grupları, ağaçlar ve parkeler söküldü. Bunu gören mahalleli ise parkımızı vermeyiz diyerek sokağa döküldü.


SABAH



SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI, AVRUPA İNSAN HAKLARI SÖZLEŞMESİ’NE AYKIRI

Diyarbakır Barosu Cizre için rapor hazırladı … Raporda, “Kolluk kuvvetlerinin aşırı ve keyfi güç kullandığı” ifade edildi


EKSPRES



BU PARKI YIKTIRMAYACAĞIZ

Belediye tarafından istimlak edildikten sonra park yapılan arsanın sahibi açtığı davayı kazanınca, oyun grupları, ağaçlar ve parkeler söküldü. Bunu gören mahalleli ise parkımızı vermeyiz diyerek sokağa döküldü. Mahalleli, “Biz burayı yıktırmayacağız. Gerekirse gece gündüz burada nöbet tutacağız.”dediler.


GÜNCEL



ANLAMLI TEPKİ

Gaziantep’te teröre tepki için evinin bahçe duvarını Türk bayrakları ile süsleyen Yunus Kaplan’a, komşuları alkışlarla destek verdi.

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?