USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
21-09-2015 09:09
Google News
PUSULA

 

ALKIŞLAR POLİSE

Gaziantep polisi, 2014 yılında yaptığı operasyonlarda 140 kilogram eroin,  3 ton 141 kilogram esrar, 12 ton 380 kilogram bonzai 146 bin 544 adet captagon hap ele geçirdi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2014 yılında uyuşturucu satıcılarına yönelik bin 301 operasyon yaptığı öğrenildi.

 

TELGRAF

 

HEDEF 100 BİN

Gaziantepli besiciler bu yıl 100 bin kurbanlık satışı gerçekleştirmeyi hedefliyor. Kilogram fiyatı 12 ile 14 lira arasında değişen fiyatlarda satılan küçükbaş kurbanlıklar için kıyasıya pazarlık da yapılıyor.

 

HABER

 

YARIŞ BAŞLIYOR

k Parti Gaziantep Milletvekili Aday listesi belli oldu. Mevcut 6 milletvekili listede yer alırken Ahmet Uzer ve Abdulkadir Yüksel listeye girdi. 1. sırada yine Mehmet Şimşek var. En büyük sürpriz ise Asım Güzelbey ‘in liste dışı kalması oldu.

 

 

EKSPRES

 

ŞEHİDİMİZİ UĞURLADIK

 

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde ağır yaralı olarak bulunan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayan astsubay çavuş Ökkeş Kurt, Gaziantep’te toprağa verildi.

Yaklaşık bir yıl önce Çukurca’ya tayin olduğu öğrenilen Kurt, arkadaşları tarafından ağır yaralı olarak bulundu. İntihar ettiği öne sürülen Kurt, kaldırıldığı Van’daki bir hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenazesi Van Asker Hastanesi’nden alınarak memleketi Gaziantep’e gönderilen Kurt için Bahaeddin Nakıboğlu Camisi’nde askeri tören düzenlendi.

 

HAKİMİYET

 

İDDİALI SÖZLER

7 Haziran milletvekili seçiminde Gaziantep’te 2 milletvekili çıkartan Cumhuriyet Halk Partisi’nde 1 Kasım erken seçiminde hedef büyüdü. Milletvekili aday sıralamasında liste başı olan Akif Ekici, “Gaziantep’te 1. Parti olacağız. Tamamı Gaziantepli olan aday arkadaşlarımızla seçim startını verdik” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

GAZİANTEP27

 

GÜZELBEY DÜŞÜNDÜRDÜ

3 aylık ömrü kaldı, kanser dediler, turp gibiyim

*Abdulhamit Bey benden daha iyi bilir

*GAZİANTEP’TE 1 VEKİLLİK POTANSİYELİM VAR

Son ana kadar adaylığına kesin gözle bakılan Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Asım Güzelbey,  listede olacağını düşündüğünü böyle bir sonucu beklemediğini söyledi. Kendisinin müracaat etmediğini, kendilerinin gel dediğini söyleyen Güzelbey, "Benim Gaziantep’te 1 Milletvekili potansiyelim var. Demekki bir bildikleri var" dedi. Listede gösterilmeyince kendisini Fatma Şahin, Hüseyin Çelik ve Mehmet Şimşek’in arayarak üzüldüklerini söyleyen Güzelbey, "Başka partilerden de aradılar, listeye giremememe sevindiklerini söylediler ve bir vekil fazla çıkarırız dediler" dedi.

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?