USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete Manşetleri

Yerel gazete manşetleri...

Gazete Manşetleri
15-09-2015 09:21
Google News
h3>
PUSULA

LİSTE SÜRPRİZİ

Seçim öncesi partilerde liste çalışmaları sürüyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da aday listeleri üzerinde yoğun mesai harcıyor. CHP’nin Gaziantep listesinde değişikliğe gideceği iddia ediliyor. İddialara göre; Kılıçdaroğlu, Mehmet Şeker’i Ankara’dan aday gösterecek, Gaziantep’te listenin başına Ali Peri’yi, ikinci sıraya da aday adaylık başvurusunda bulunmayan Akif Ekici’yi yazacak.


TELGRAF



BUZLAR ERİDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl’a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.


HAKİMİYET



TRAFİK ARAPSAÇI

Gaziantep’te Karagöz ve Suburcu Caddelerinin çehresi değişti, ama trafiğe çözüm bulunamadı. Trafiğin sıkışıklığından ve parkomatların tekrar getirilmemesi eleştiriliyor. Yapılan çalışmalardan sonra Karagöz ve Suburcu caddesinin trafikte bir arpa boyu yol kat edilemediğini dile getiren özel halk otobüsü sürücüleri bu caddelerde trafiğe çözüm bulunmasını istediler.


REFERANS



KURBANLIK SIKINTISI YOK

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanlık temini konusunda herhangi bir sıkıntı yaşanmayacağını belirten Gaziantep Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Ömer İrfan Çetiner, Gaziante’te yeterince büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık olduğunun, kurbanlık hayvan konusunda bir sıkıntı olmadığını söyledi.


SABAH



EĞER AB’YE ÜYE OLACAKSAK BİLGİ MERKEZLERİ AKTİF OLMALI

AB Bilgi Bürosu’nun GTO bünyesinde açılmasına önayak olan dönemin GTO Başkanı Mehmet Aslan, AB Bilgi Büroları2nın 19. Yıldönümü nedeniyle Sabah’ın sorularını yanıtlarken, “Bilgi büroları AB ile entegrasyon KOBİ’lere destek ve AB fonlarından yararlanma konusunda çok önemli bir işlevi yerine getirmekteler” diye konuştu. 


EKSPRES



BİR BORÇLANMA YETKİSİ DAHA

Büyükşehir Belediye Meclisi, JICA tarafından verilecek kredi için Başkan Fatma Şahin’e yetki verdi. Meclis geçen ay da aynı kurumdan kredi için Şahin’e yetki vermişti. Bu kredi ile Gaziantep’in alt yapı çalışmalarının yapılması planlanıyor. Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısının birinci oturumu Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Osman Toprak başkanlığında Büyükşehir Belediye meclis salonunda yapıldı.


GÜNCEL



KARİZMAMIZ ÇİZİLDİ

Çekimlerine İstanbul’da başlanan ve tarihi Validebağ Korusu’nun plato haline getirildiği filmin bir sahnesinde 27 plakalı araçlar kullanıldı, bu araçlar patlatıldı, Numune Hastanesi Nizip Devlet Hastanesi’ne dönüştürüldü, bir terör kentiyiz havası verildi. Eğer tepki verilmez ise Gaziantep’in imajı büyük zarar görecek.

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?