USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete Manşetleri

Yerel gazete manşetleri...

Gazete Manşetleri
10-09-2015 09:22
Google News
h3>
PUSULA

GLUKOZ TEHDİDİ

Fiyatı ucuz diye bazı baklavacıların kullandığı glukozlu şeker resmen kansere davetiye çıkarıyor. Orijinal Gaziantep Baklavası, sadeyağlı baklava, doğal şekerli baklava diye satılan birçok baklavanın orijinal değil glukozlu olduğu iddia ediliyor. Gaziantep’in ünlü baklava firmaları kaliteden ödün vermemek adına doğal şekeri tercih ederken, özellikle piyasaya yeni giren ve sektörden kar etmek isteyen baklavacıların glukoz kullandığı öğrenildi.


TELGRAF



TEK YÜREK

Terör örgütü PKK’nın Dağlıca, Iğdır Mardin ve Tunceli’de gerçekleştirdiği hain saldırılarda 16 asker, 15 polisi şehit etmesi Gaziantep’i sokağa döktü.


HAKİMİYET



TELEFONDA DOLANDIRILDI

Şehitkamil İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Yüksel Polat, telefon dolandırıcıların ağına düştü. Polat’ın evinde kendisi ve ailesine ait 200 bin liraya yakın ziynet eşyası telefon dolandırıcıları tarafından ele geçirildi. Polis olayla ilgili olarak çok yönlü soruşturma başlattı.


SABAH



ERKEKLERİN YÜZDE 35, KADINLARIN YÜZDE 41’İ EĞİTİMDEN ÇEKİLDİ

Eğitim Reformu Girişimi’nin yeni raporunda, genel ortaöğretimde okul sayısının yüzde 6 oranında, din öğretimine bağlı imam hatip liselerinde ise yüzde 19 oranında arttığı belirtildi. Eğitim Reformu Girişimi (ERG) yeni raporunda özel okulları tercih eden öğrenci sayısının arttığına, eğitimdeki nitelik sorununun devam ettiğine ve sistemin eşitsizlikleri gideremediğine dikkat çekti.


EKSPRES



SAĞLIK ÖZELE HAVALE

Gaziantep Üniversitesi, 25 Aralık ve Dr. Ersin Aslan Devlet Hasteneleri’nde göz tomografisi aylardır çalışmıyor. Hastalara özel hastaneler tavsiye edilirken, göz hastaneleri bu tomografi için 150 TL talep ediyor.


GÜNCEL



LÜTFEN BİRAZ SAĞDUYU

Türkiye’nin her yanı acıyla kavruluyor. Demokratik tepkiler olmalı ama toplum olarak sağduyuya en fazla ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz…
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?