USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
05-09-2015 08:58
Google News
PUSULA

 ENKAZLAR NEDEN KALDIRILMIYOR

Kahvelipınar Mahallesi’nde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan kamulaştırmaların ardından yıkımlara hız veren Şahinbey Belediyesi’nin enkazları kaldırmaması bölge halkı tarafından tepkiyle karşılanıyor.

 

TELGRAF

 

SU SEVİNCİ

Yaklaşık 15 Yıldır Su Sıkıntısı Çeken Yavuzeli İlçesine Bağlı Ballık Köyü Suya Kavuştu. Su Hasreti Sona Ererken Kadınların Sırtındaki Yük Biraz Daha Hafifledi.

 

EKSPRES

 

KALDIRIMLAR PARSELLENİYOR

Şehitkamil Meclisi’nin Eylül ayı 2. Oturumu dün gerçekleştirilirken, Performans Programı ile ilgili olarak söz alan CHP’li Meclis Üyesi Zeynel Güçyetmez, kaldırımların esnaf tarafından kullanılmasını eleştirdi. Güçyetmez, bu dükkanlardan işgaliye bedeli alınması gerektiğini dile getirdi.

 

DENGE

 

KADINLARIN SU SEVİNCİ

Yaklaşık 15 Yıldır Su Sıkıntısı Çeken Yavuzeli İlçesine Bağlı Ballık Köyünde Suyun Çıktığını Görünce Kadınlar Mutluluktan Çığlık Attı

 

HAKİMİYET

 

PİDEYE ZAM

 

 

Kaliteli Ekmek Üretiminde Eleştiri Konusu Olan Gaziantep Pideciler Ve Simitçiler Odası Önemli Bir Karara İmza Attı. 150 Gram Olan Pide Ekmeği 50 Kuruştan Satılırken Oda Yönetimi Ekmeği 200 Grama Çıkarıp Fiyatını İse 70 Kurula Çıkartma Kararı Aldı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?