USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete Manşetleri

Yerel gazete manşetleri...

Gazete Manşetleri
02-09-2015 09:41
Google News
h3>
PUSULA

ÖNCE ÜLKEM!

İl Genel Meclisi’nin son Başkanı ve Ak Parti kurucularından Menderes Karaduman, milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu. 7 Haziran seçimlerinde 11. sıradan aday gösterilen Karaduman, “Partim beni aday göstersin veya göstermesin, bizim için önemli olan ülkemize ve davamıza hizmettir. Önce ülkem diyebilen herkes, bu seçimde elini vicdanına koyup, istikrarı tercih etmeli” dedi.


TELGRAF



ANKARA’YI GEÇTİK

Ağustos ayında % 9,6 artışla 526 milyon dolarlık ihracat yapıldı. Gaziantep, Ankara’yı geçerek 5’inci sıraya yükseldi.  Kriz tellallığının yapıldığı son aylarda bu rakamlar herkese bir yanıt oldu.


EKSPRES



ÇİLE AY SONUNDA BİTECEK

Yaklaşık 25 gündür trafiğe kapalı olan Yeşilova Kavşağı, Şehitkamil Meclisi gündemine de geldi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kavşaktaki çalışmaların ay sonunda tamamlanmasını hedeflediklerini söyledi.

Şehitkamil Belediye Meclisi’nin Eylül ayı ilk oturumu dün gerçekleştirilirken, 17 gündem maddesi görüşüldü. Maddelerin tamamı ilgili komisyonlara sevk edildi.


 GÜNCEL



BARIŞ ÇAĞRISI

Gaziantep’te 1 Eylül Dünya Barış Günü kapsamında savaşlara karşı barış sesinin yükseltilmesi için Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) ve Akademik Meslek Odalarından barış çağrısı yapıldı.

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?