USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete Manşetleri

Yerel gazete manşetleri...

Gazete Manşetleri
01-09-2015 09:33
Google News
h3>
PUSULA

İSTİFA ETMEDİLER

7 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olmak için istifa sırasına giren devlet memurları bu kez görevlerine devam kararı aldı. 1 Kasım seçiminde aday olmak için dün istifa etmesi beklenen memurların büyük çoğunluğu görevlerinde kaldı.

 


TELGRAF



AK PARTİ SESSİZ

Son seçimlerde bürokraside Ak Parti’den aday adayı olmak için istifa furyası yaşanırken bu kez öyle olmadı.  Milletvekilliği aday adaylığı başvurularının il gününde ise başvuru yapan olmazken yaklaşık 25 kişinin başvuru formu aldığı öğrenildi.

 


HAKİMİYET



TURİST NE YAPSIN

Gaziantep turizmi açısında önemli bir proje olarak görülen Kültür Yolu’nda akşam saatlerinde hayatın durduğuna dikkat çeken esnaf temsilcileri, “Kent turizmi açısında oldukça önemli olan Kültür Yolu’nda sosyal yaşam akşam saatlerinden itibaren duruyor. Dükkanlarımızı erken saatte kapatmak zorunda kalıyoruz” şeklinde konuştular.

 


EKSPRES



KİTAPLAR RAFLARI SÜSLÜYOR

Gaziantep’te kitap okuma oranı son derece düşük seviyede. Kitapçılar, kitapların sadece rafları süslediği, ne yazık ki ilginin oldukça düşük olduğunu belirtirken, kitapları talep üzerine getirdiklerini belirtiyorlar.

Gaziantep’te son dönemde neredeyse hiç kitapevi açılmazken, mevcut olanlar da kırtasiye satışları ile ayakta durmaya çalışıyor. Ne yazık ki Gaziantep’e gönderilen kitapların büyük çoğunluğu raflarda satılmayı beklerken, büyük bir kısmı satılamadan kaldırılıyor.

 


GÜNCEL



AİLE İÇİ KATLİAM

Gaziantep’te çocukların oyun tartışması nedeniyle dayı ile yeğen arasında başlayan kavga, katliama dönüştü. Dayısı ve çocuklarına kurşun yağdıran yeğen, 4 kişiyi öldürürken 1 kişiyi de ağır yaraladı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?