USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
29-08-2015 09:01
Google News
PUSULA

 

ESNAF DİPTE

 

Gaziantep’te yıllardır AVM’lerle rekabet ederek ayakta kalmaya çalışan çarşı esnafını bu kez de kur artışı ve siyasi belirsizlik vurdu. Esnaf, yaşanan zorlu süreci, 1999-2001 yıllarındaki ağır ekonomik krize benzetiyor. Esnafın sıkıntısını giderek artırıyor.

 

GAZİANTEP 27

 

DOKTOR ALİŞAN’IN DRAMI

 

Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi acilinde görevli Doktor Alişan Göçer yine darp edildi. Daha önce bir hasta yakını tarafından darp edilen doktorun, bu defa eşi trafik kazasında yaralanan ve aynı hastanede çalışan bir sağlık çalışanı tarafından darp edilmesi ortalığı karıştırdı. Sağlık çalışanları olayı protesto etti.

 

TELGRAF

 

GATEM SİL BAŞTAN

 

Gazintep Ticaret Ve Endüstri Merkezinin Yeni Bir Çehreye Kavuşturulması İçin Düğmeye Basıldı. Çevre Düzenlemesi Yapılacak Olan Gatem’in Elektrik Tesisatı Elden Geçirilecek Ve Işıklandırılacak Daha Modern Bir Görünüme Kavuşturulacak.

 

HAKİMİYET

 

YÖNETİCİLERDEN İSYAN BAYRAĞI

Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Kaplan Önderliğinde Bazı İl Yöneticileri Ön Seçim İsteğiyle Ankaraya Gitti. Diğer Yandan Geçtiğimiz Günlerde Kente Gelen Chp Üyesi Milletvekilleri Gaziantep’te Ön Seçim Yapılmayacağına İlişkin Görüş Belirttikleri Ortaya Çıktı

 

ESKPRES

 

GAZİANTEP ÖN SEÇİM İSTİYOR

CHP İl Başkanı Akif Ekici;CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdroğlu’nun Gaziantep programıyla ilgili görüşmeye gittiği Ankara’da Gaziantep’te ön seçim olması için de genel merkezle görüştüğünü belirtti.

 

CHP il Başkanı Ekici; “Salı günü Genel Başkanımızın Gaziantep programını görüşmek için Ankara’ya gittim.   Genel Başkanımıza Gaziantep’te il ve ilçe yönetimleri, örgüt, hatta partili olmayan ama CHP’ye gönül veren insanların bile önseçim istediğini ilettim. Genel Başkanımız, birkaç ilde ön seçim kararı alınırsa, mutlaka Gaziantep’te bu illerin içinde olacak” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?