USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep yerel gazete manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
09-04-2018 09:27
Google News
PUSULA

FAVORİ YILDIRIM

Tuncay Yıldırım-M.Hilmi Teymur güçlerini birleştirirken, inşaatçılar Sıtkı Severoğlu-Turgut Ercan ikilisini aday olarak gösterdi. Tuncay Yıldırım’ın seçime favori olarak girdiği konuşuluyor.Geçtiğimiz hafta meclis üyeliği ve meslek komitesi seçimlerini yapan Gaziantep Ticaret Odası’nda, yarın da yönetim kurulu ve meclis başkanlık divanı için seçim yapılacak. Seçimde iki liste yarışacak.

 

TELGRAF

ÇITA YÜKSEK

2019 yılında gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı, milletvekili ve yerel seçimler için düğmeye basan Ak Parti Gaziantep İl teşkilatı, çıtayı çok yüksek tutuyor. Hedef, seçimlerde Gaziantep’te yine oy rekoru kırabilmek.

 

EKSPRES

SALGIN YAŞANABİLİR…

Gaziantep Tabipler Odası Başkanı Hamza Ağca, aşı reddi konusunun ciddi sorunlara neden olabileceğini söyledi. Ağca, “Aşı, hastalıklardan en kolay korunma yoludur ve 100 yıldan bu yana tüm dünyada aşı uygulanarak birçok hastalık ortadan kaldırılmıştır. Aşıların yapılmaması büyük salgınlara yol açabilir” dedi.

 

GÜNCEL

EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Yönetim ve Kariyer Topluluğu tarafından Mâvera Kongre ve Sanat Merkezinde, Yönetim ve Kariyer Topluluğu Başkanı Rezzan Kurt’un moderatörlüğünde gerçekleştirilen Kariyer Günleri programında gençlere tavsiyelerde bulundu. 

 

HAKİMİYET

BİZE NE OLUYOR?

Gaziantep’te çalıştığı barın çıkışında uğradığı saldırı sonucu dayakla hunharca bir üniversiteli genç öldürüldü. Araban’da ise genç bir kadın 7 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Okul harçlığını çıkartma amacıyla bir barda çalışan İsmail Değirmenci’nin çalıştığı işyerinin önünde saldırıya uğrayarak öldürülmesi karşısında Genç’in arkadaşları yasa büründü. Diğer yandan kadın cinayetine kurban giden Sevda Betül Altıntaş ise gözyaşları arasında toprağa verildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?