USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete Manşetleri

Yerel gazete manşetleri...

Gazete Manşetleri
26-08-2015 11:27
Google News
h3>
PUSULA

EL YAKIYOR

Yaklaşan eğitim-öğretim dönemi öncesinde kiralık ev fiyatları adeta el yakıyor. Öğrenci kenti olarak da bilinen Gaziantep’te aylık bin liranın altına kalacak ev bulmak imkânsız hale geldi. Okula, toplu taşımaya yakın ve aynı zamanda öğrenci bütçesine uygun ev arayan öğrenciler duydukları kira karşısında şaşkınlık yaşıyor. 1+1 ve 2+1 dairelerin kira fiyatları 750 ila 1250 lira arasında değişiyor.


TELGRAF



YARIŞ BAŞLADI

Erken seçim kararı ile birlikte siyasi partilerde milletvekili adaylığı telaşı başladı. Ak Parti milletvekili adaylarını 12 Eylül’de yapılacak olan genel kurulda oluşacak Merkez Yürütme Kurulu’nun kararı ile belirleyecek. MHP’de genel merkez ataması yapılacak. CHP’de ise ön seçim ya da atama yapılması konusunda henüz karar verilmiş değil.


SABAH



PROTESTO EDİLEN SENET TUTARINDA 4., ÇEKTE 5.’YİZ

Türkiye Bankalar Birliği’ne göre, Ocak -Temmuz 2015 döneminde 5.3 milyar TL tutarında, 564 bin senet protesto edildi.


EKSPRES



KONGRE VAR, ÖNSEÇİM YOK

Erken seçim kararının ardından CHP’de büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Kongre sürecinin yaşandığı partide 64 ilde kongreler seçim sonrasına ertelendi. İşlemlerini tamamlayan 17 ilde ise kongreler yapılacak. İl Başkanı Akif Ekici, Gaziantep’te kongre takviminde bir sorun olmadığını belirterek, “ Gaziantep işlemleri tamamlayan 17 ilden birisi. Önseçim konusunda ise  Genel Merkez’in vereceği talimata göre hareket edeceğiz.” dedi.


GÜNCEL



ARSA RANTINA DEV DARBE

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Melih Meriç ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçe genelinde imara açılan bölgelerde yol açma ve alt yapı çalışmalarını Başkan Fadıloğlu ile birlikte yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında heyete bilgi veren Başkan Fadıloğlu, “Bu memlekette arsa rantını kaldırmak öncelikli vazifemiz olması lazım ve herkes kendi işine yatırım yapması lazım” dedi.

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?