USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Yerel Gazete Mnaşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
16-03-2018 09:39
Google News
PUSULA

SİYASİ MARKAJ

Nisan ayında yapılacak olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı oda, borsa ve birlik seçimlerine siyasetçiler de el attı. FETÖ’nün yapılacak seçimlere kripto isimlerle müdahil olacağı iddiaları üzerine harekete geçen siyasi parti temsilcileri kendilerine yakın bildikleri iş adamlarına uyarılarda bulunarak, destek olacakları isimlere dikkat etmelerini istedi.

 

HAKİMİYET

KRİPTO FETÖ’CÜLER AÇIĞA ÇIKARTILIYOR

Aralarında Gaziantep’in de yer aldığı 6 ilde FETÖ’ye yapılan operasyonda adliyeye sevk edilen 5 kişiden alınan bilgilerde, örgütün 15 Temmuz darbe girişiminden sonra da özellikle TSK ve diğer kamu kurumuna sızma çalışmalarına kripto adamlarıyla devam ettiği ortaya çıktı. Polisin başarılı çalışmaları çerçevesinde kripto fetö’cüler bir bir ortaya çıkartılıyor.

 

EKSPRES

BU GÖRÜNTÜ NE ZAMAN BİTECEK

Barış Mahallesi’nde bulunan elektrik hatlarının evleri pencere ve balkonlarının yankından geçmesi nedeniyle vatandaşlar, evler ile elektrik hatları arasına koydukları tahtalar yardımıyla canlarını koruyor. Gazetemize konuşan mahalle sakinleri, yetkililerden yardım istedi.

 

TELGRAF

KIRMIZI BÜLTEN İLE ARANACAK

Gaziantep 8. Ağır Ceza Mahkemesince, silahlı terör örgütü yöneticiliği suçundan 15 yıldan 22,5 yıla kadar hapis cezası istenen firari sanık Mehmet Kocatürk hakkında kırmızı bülten formu düzenlendi.

 

GÜNCEL

TÜRKİYE’NİN GIDA İHRACATINI GÜNEYDOĞU SIRTLIYOR

Güneydoğu Anadolu Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya, 2018 yılının Ocak-Şubat döneminde bölgeden 336 milyon 539 bin dolarlık ihracat yaptıklarını belirtti.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?