USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
22-08-2015 12:22
Google News
GAZİANTEP27

 

 ALLAH BELALARINI VERSİN

Yine maganda kurşunu, yine ölüm… Çok değil bir kaç ay önce 16 yaşında Mustafa Yavuz, 8 yaşında Yağmur Yıldız ve Pınar Keklik’in hayatına mal ol olan maganda kurşunu bu kez hamile bir anneyi oğlundan kopardı… 4 aylık hamile olan 21 yaşındaki Hülya Tilki karnındaki bebeğiyle birlikte hayatını kaybetti, 1.5 yaşındaki Mustafa Tilki ise yoğun bakıma kaldırıldı… Nereden geldiği belli olmayan kurşunların hedefi olan Hülya Tilki’nin karnındaki bebeğiyle ile ölmesi yürekleri dağladı. Amca Ökkeş Tilki, "Bu insanlık dışı bir durum. Bunu yapanların bir an önce bulunup, adalete teslim edilmesini istiyoruz" dedi.

 

PUSULA

 

TEHLİKEDE

Eski Devlet Bakanı Mustafa Yılmaz, CHP’nin olası bir seçimde Gaziantep’te de ön seçim yapması gerektiğini söyledi. Yılmaz, “ Gaziantep’te ön seçim yapılmaz, Merkez yoklama ile aday listesi belirlenirse, CHP Gaziantep’ten 2 milletvekili dahi çıkaramaz. 7 Haziran seçimlerinde Gaziantep’te ön seçim yapılmaması bize 3 milletvekiline mal oldu” dedi.

 

HAKİMİYET

 

SON GÜNE KALMAYIN

 

Zorunlu Sağlık Sigortası uygulamasında faydalanan on binlerce kişi Eylül ayında başlayacak yapılandırma ile borçlarının önemli bölümünden kurtulacak. Başvurusunu yapmayan kişilerden SGK aylık 152 lira 82 kuruş alacağının toplamını tahsil yoluna gidecek.

 

SABAH

 

GAZİANTEP’TE MUTLAK ÖN SEÇİM OLMALIDIR

 

Chp Gaziantep Eski Milletvekili Ve Bayındırlık Ve İskan Eski Bakanı Mustafa Yılmaz Parti Binasında Basın Toplantısı Düzenleyerek Gaziantep’te Ön Seçim Yapılmasını İstedi

 

 

TELGRAF

 

TEŞVİK EDİN

 

Yıllardır yurt içi ve yurt dışında birçok üniversite, hastane, sanayi sitesi, toplu konut, organize sanayi sitesi, serbest bölge inşaatı, hidro elektrik santrali, kapalı spor salonu, stadyum ve fabrika yapımını imza atan, 52 yıllık inşaat mühendisi ve müteahhidi Muharrem Balat’a göre, bürokratik engeller, kentsel dönüşümde hızlı ilerlemenin önünde bir set oluşturuyor.

 

EKSPRES

 

 İKİNCİ MİLLETVEKİLİ TEHLİKEDE

 

CHP İl Başkanlığında gazetecilerle bir araya gelen Mustafa Yılmaz, 7 Haziran seçimlerinde Gaziantep’te ön seçim yapılmamasının en az 3 milletvekiline malolduğunu savundu. Yılmaz erken seçimde de ön seçim yapılmaması halinde ikinci milletvekilliğinin tehlikede olduğunu savundu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?