USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete Manşetleri

Yerel gazete manşetleri...

Gazete Manşetleri
20-08-2015 11:31
Google News
h3>
PUSULA

HEDEF EN AZ DÖRT

CHP en az 205 bin oy hedeflemektedir. Yerel seçimlerdeki 193 olan oyumuzun üzerine en az 10 bin daha oy eklersek 3 milletvekilimiz garanti ama biz bununla da yetinmeyeceğiz” dedi.


 



TELGRAF



ÇAMURDAN KÂR

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ), atık sulardan elde ettiği çamuru yakarak elektriğe dönüştürüyor. GASKİ, yüzde 55’lik elektriği çamurdan sağlayarak kurumuna da yıllık 200 bin TL girdi sağlıyor.


SABAH



BELİRSİZLİK VE ÇATIŞMA ORTAMI EKONOMİDE KÜÇÜLME GETİRECEK

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen e- fatura, e- defter, e- arşiv konulu seminerde bir konuşan Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay, ülkemizde yaşanan terör eylemlerine de değinerek, “7 Haziran secimi ve belirsizlikler herkesim i tedirgin ettiğini vurgulayarak giderek ekonomide küçülme olasılığı yaşandığını” söyledi. Özbay, “Ülkemizin ve insanımızın bütünlüğüne karşı yapılan her eylemleri kınıyor. Bu eylemlerden sorumlu olanları da kınıyoruz” diye konuştu.


EKSPRES



YETER ARTIK

Bugün, 3 yıl önce Karşıyaka’da terör örgütü tarafından düzenlenen bombalı saldırının yıldönümü. 3 yıl önce yaşanan o saldırıda 10 canımızı kaybetmiştik. O saldırının yıldönümü öncesi dün 8 askerimizi daha teröre şehit verdik. Vatandaş artık yeter diyor, ancak teröre verilen canların önüne geçilemiyor.


GÜNCEL



’KENTSEL DÖNÜŞÜMDE ROL ALIN’

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konut üretmenin müteahhitlerin işi olduğunu belirterek, kentsel dönüşüm projelerinde müteahhitlerin aktif rol üstlenmesi için her türlü desteğe hazır olduğunu söyledi.

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?