USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete Manşetleri

Yerel gazete manşetleri...

Gazete Manşetleri
18-08-2015 11:31
Google News
h3>
PUSULA

4 YILLIK ARTIŞ

İç savaştan sonra Türkiye’ye gelen Suriyeliler, sın 4 yılda Gaziantep’te 456 şirket kurdu. Gaziantep’te 472 Suriyeli şirket bulunurken, bunların 456’sı son 4 yılda kuruldu.  Suriyeli şirketler genellikle toptan ticaret, tekstil atölyesi, lokanta, pastane ve market yatırımlarına imza atıyor.


 



TELGRAF



DEPREM GERÇEĞİ

17 Ağustos büyük depreminin yıldönümünde Gaziantep Mimarlar Odası, Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası  ve Gaziantep Jeoloji Mühendisleri Odası Gaziantep’in deprem gerçeğini gözler önüne serdi.


HAKİMİYET



BU AĞAÇLAR NEDEN KESİLDİ?

Fevzi Çakmak Bulvarı’nda İlbank’ın arkasında yer alan sosyal tesisler içerisinde ki ağaçlar bir bir kesiliyor. Ağaçların yapılması planlanan bir otel inşaatından dolayı kesildiği iddia ediliyor. En az 15-20 yaşında olan ağaçların kesilmesi bölgede yaşayan vatandaşların tepkisine neden oldu.


GAZİANTEP 27



OPERATÖRÜMÜZ HATA YAPTI

Atatürk Mahallesi sakinleri, parklarındaki havuzun motorunun sökülüp takılmadığını ve oluşan pislik sonrası çok ciddi sıkıntılar yaşandığını söyleyerek, Abdülkadir Aksu Parkının temizlenmesini ve havuzun da çalıştırılmasını istedi. Bu şikayeti de gazetemiz haber yaptı.


EKSPRES



CHP’DE KONGRE ZAMANI

CHP’de ilçe örgütleri delegasyon tespitlerini tamamlarken, sıra ilçe kongrelerine geldi. Şehitkamil ilçesi 3 Eylül Perşembe, Şahinbey ilçesi ise 5 Eylül Cumartesi günü seçime gidecek. 5 Eylül’de tamamlanacak ilçe kongrelerinin ardından il kongre hazırlıkları başlayacak.


GÜNCEL



54 MİLYON İNSAN DEPREMLE İÇ İÇE

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Gaziantep İl Temsilcisi Yürütme Kurulu Başkanı Ali Serindağ, Türkiye’de 54 milyon insanın deprem bölgelerinde yaşadığını söyledi…
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?