USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete Manşetleri

Yerel gazete manşetleri...

Gazete Manşetleri
14-08-2015 11:29
Google News
h3>
PUSULA

GEÇİT YOK

Suriye’de iç savaşın başladığı günden bu yana, ülkedeki çatışma bölgelerine gitmek için Gaziantep’i geçiş güzergâhı olarak kullanmak isteyen binlerce yabancı uyruklu savaşçı Jandarma ve Polis’in başarılı operasyonları sayesinde yakalandılar. Gaziantep’te 2015 yılının ilk 8 ayında bin yabancı savaşçının yakalandığı öğrenildi.


HAKİMİYET



’İMAR VAR, ABONELİK YOK’

2014 Yerel seçimleri öncesinde çıkarılan karar ile köylerin mahallelere dönüştürüldüğünü anımsatan Elektrikçiler Odası Başkanı Sadık Keş, “Mahallelere dönüşen köylere elektrik ve su abonelikleri verildi ancak bu karardan önce köyden mahalleye dönüşen köylere uygulanmıyor. Köyün imarı var ama aboneliği yok” diye konuştu.


SABAH



SURİYE SINIRI ALEV ALEV...

IŞİD’in kontrolündeki köylere topçu atışlarıyla uçak savar eşliğinde taarruza geçti

Özgür Suriye Ordusu’nun (ÖSO), terör örgütü IŞİD’in bölgeden uzaklaştırılması için tanklarla başlattığı saldırı nedeniyle çatışmalar yoğunlaşırken, atılan tank ve top mermileri nedeniyle bölgeden alev ve dumanlar yükseliyor.


GAZİANTEP 27



MÜDÜRÜ SİNİRLENDİREN UYGULAMA

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, kayıt döneminde okul yöneticilerini uyardı. Mustafa Yanmaz, "Kayıt sırasında kesinlikle hiç bir ad altında velilerden para alınmayacak. Okullarımız ücretsiz. Öğrenci velilerimiz okullarımızda idarecilere bu tür kayıt parası türünden para vermesin. O tür bir sıkıntı olduğu zaman gereğini yaparım. Bunu ciddi olarak söylüyorum. Para alınmayacak, öyle bir şey yok. Kura sistemiyle, öğretmen ayrımı yapılmadan öğrenciler sınıflara yerleştirilecek" dedi.


EKSPRES



ÇATIŞMA ORTAMI ŞİDDETLENİR

MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ,PKK’nın 90’lı yıllardan daha güçlü olduğunu belirterek, tekrar bir genel seçimin Türkiye’ye faydasının olmayacağını, aksine çatışma ortamını şiddetlendireceğini belirtti. 


GÜNCEL



NELER OLUYOR?

Bugüne kadar birçok ihaleyi şeffaflık ilkeleri içinde yapan, şehrimizin en eski ve köklü devlet üniversitesi olan Gaziantep Üniversitesi, Hukuk Fakültesi Bina inşaatına bir türlü başlayamadı….!
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?