USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete Manşetleri

Yerel gazete manşetleri...

Gazete Manşetleri
13-08-2015 11:51
Google News
h3>
PUSULA

CEVAP YOK

Pancarlı Mahallesi’ndeki Salime Hilmi Kırşan Camii’ne, yasak olmasına rağmen baz istasyonu takılmasına, Gaziantep İl Müftülüğü sessiz kaldı. İl Müftüsü Ahmet Çelik sessizliğe gömüldü. Müftü yardımcıları da konuyla ilgili açıklama yapmadı.


 



TELGRAF



SINIRDA DUVAR

Gaziantep Valiliği kentin suriye ile olan sınırına duvar yapmak için ihale düzenledi.


HAKİMİYET



ŞAHİNBEY’DE GREV ÇANLARI

Genel-İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Ali Murtaza Kaygusuz, Şahinbey Belediyesi’nde 230 işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesinde uyuşmazlık tutanağının tutulduğunu belirterek, adım adım greve gidildiğini söyledi. Kaygusuz, “Belediye başkanı IMF’ye borç vereceğini dile getirmişti. Bıraksın IMF’yi işçisine baksın” diye konuştu.


SABAH



TÜPLÜ FİDAN ÜRETİMİNDEN YILDA 50 BİN KAZANÇ

Nestlé DAMAK ve TEMA Vakfı işbirliğiyle Gaziantep’te 2011’den bu yana sürdürülen Fıstığımız Bol Olsun Projesi’nde ikinci aşamaya geçildi. Bu kapsamda 27 çiftçi, fıstık üretiminin veriminin artırılması ve sürdürülebilirliğinin sağlanmasında önemli adımlardan biri olan “Uzman Aşıcı Eğitimi”ni tamamlayarak sertifikalarını aldı. Eğitimler, erkek çifçilerin yanı sıra bölgedeki kadınlara da yeni meslek edinme fırsatı sunarken, önemli bir de gelir kaynağı yaratacak


GAZİANTEP 27



OKUMAYI SEVMİYORUZ

Üniversite giriş sınavlarında son sıralarda yer alan Gaziantep, bu başarısızlığını okumada da gösteriyor. Bırakın batı illerini, Gaziantep’in okul ve kaynak kitapları dışında kültür kitapları okumada çevremizdeki pek çok ilin de gerisinde.  Kıyak Yayın Dağıtım Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Veli Kıyak, "Kilis,Osmaniye, Adana, Maraş, Diyarbakır bizden daha çok okuyor" dedi.


GÜNCEL



TÜRKİYE’NİN EVLADI

Kilis’in Elbeyli ilçesi sınırında IŞİD’in açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Astsubay Mehmet Yalçın Nane’nin oğlu, Sare Davutoğlu’nun ellerinde dünyaya geldi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?