USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep yerel gazete manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
18-12-2017 09:09
Google News
PUSULA

PERSONEL SANCISI

 

Gaziantep’te sağlık camiası yeniden şekillenirken, TUİK verileri Gaziantep’te sağlık çalışanının ve hekim sayısının yetersiz olduğunu gözler önüne serdi.  Verilere göre Gaziantep’te bin kişiye bir hekim düşüyor.  Suriyelilerle beraber nüfusu 2,5 milyon olan kentte uzman hekim, pratisyen, diş hekimi ve asistan olmak üzere toplam 2 bin 748 hekim görev yapıyor. 3 bin 246 hemşirenin görev yaptığı Gaziantep’te 2 bin 66 sağlık memuru, 943 ebe bulunuyor.




TELGRAF

KAPI KAPI UYARIYORLAR

 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi kış aylarında meydana gelen soba zehirlenmeleri ve sobadan kaynaklanan yangınlarda meydana gelen ölümleri önlemek için kapı kapı gezip vatandaşları bilgilendirmeye çalışıyor.

 

GÜNCEL

YENİ YILIN İLK MÜJDESİ

 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Fatma Şahin, 2018 yılında toplu ulaşım araçlarına zam yapılmayacağını kaydederek, yolcuları mevcut ücretlerle taşımaya devam edeceklerini bildirdi.




EKSPRES

2018’DE ULAŞIMA ZAM YOK

 

Büyükşehir Belediye Başkan Fatma Şahin, 2018 yılında toplu ulaşım araçlarına zam yapılmayacağını kaydederek, yolcuları mevcut ücretlerle taşımaya devam edeceklerini bildirdi.

 

GAZİANTEP 27

SURİYELİ KADININ DRAMI

 

GAZİANTEP’te 4 gün yattığı hastaneden iyileşmeden taburcu edilen Suriye uyruklu 27 yaşındaki Yasmin El Hammud, sokakta düşüp öldü.

 

 

HAKİMİYET

YÜREK SIZLATAN FOTOĞRAF

 

Gaziantep’te hastaneden bir şeyi yok denilerek gönderildiği ileri sürülen Suriyeli bir kadın, sokak ortasında başı ağrıdığını söyleyerek yere yığıldı. Öldüğü belirlenen kadının cenazesi, 4,5 saat sonra olay yerinden ancak alınabildi. Hayatını kaybeden kadının cenazesi daha sonra Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. 36 yaşındaki kadının otopsisinde tüberküloz paniği yaşandı. Akciğerinde tüberküloz hastalığına rastlanan Suriyeli kadının otopsisi yarıda kesildi. Hastalığın bulaşıcı olması sebebiyle 4 kişilik otopsi ekibi karantinaya alınarak, Verem Savaş ekiplerinden yardım istendi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?