USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete Manşetleri

Yerel gazete manşetleri...

Gazete Manşetleri
10-08-2015 12:36
Google News
h3>
PUSULA

BÖYLE GİTMEZ

Özellikle siyasi çıkışları ile dikkat çeken Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil, bu kez Gaziantep’in geleceği ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Kentin yüzde 80’inin çarpık yapılı, obez bir şehir olduğunu belirten Tayyar, “6. OSB askıya alınmalı, mevcut 5 OSB’deki boş arazilerde yüksek teknoloji yatırımları yapılmalı. 7 milyar dolarlık ihracat geliri işveren ve emek arasında hakça paylaşılmalı. Aksi takdirde, 5 yıl sonra bu kentin zenginleri, güzel mahallelerde lüks mercedesleri ile gezemez duruma gelirler” uyarısında bulundu.


HAKİMİYET



BAŞBAKAN SINIRIN SIFIR NOKTASINDA

Başbakan Ahmet Davutoğlu hafta sonu sürpriz bir karara imza attı ve Kilis’in Elbeyli ilçesinde terör örgütü IŞİD militanlarının açtığı ateş sonucu şehit olan Astsubay Mehmet Yalçın Nane’nin evini ziyaret ederek aileye taziye dileklerinde bulundu. Başbakan Davutoğlu, şehit Nane’nin birliğini de ziyaret ederek askeri personele moral verdi. Başbakan Davutoğlu’nun Gaziantep temasları son ana kadar sır gibi saklandı.


SABAH



HAYVANCILIK KONUSUNDA AKIL TUTULMASI YAŞANIYOR

Üretici elinden çıkan ürünün fiyatı ile kasapta satılanın fiyatı arasındaki farkı görünce şaşırıyor ve devletin üreticiyi yeteri kadar desteklememesinden yakınıyor.


GAZİANTEP27



KUYU SUYU DIŞINDA HABERLER İYİ

Gaziantep’te Kuyu suları çok sağlıksız. Bozuk çıkan sulara rağmen vatandaş kullanmaktan geri kalmıyor. Vatandaş alo 174 ’ü arayıp ihbarda bulunsun. İl Tarım Gıda müdürlüğü gider  numuneyi alır 


EKSPRES



PTT’YE ADIM ATILACAĞI YOK

Posta işlemlerinin yanında, parasal işlemlerin de yapılmaya başlandığı postanelerde, büyük yoğunluk yaşanıyor. Hemen her gün uzun sıraların oluştuğu postanelerde büyük zaman kayıpları yaşanıyor. Telekom ve PTT’nin ayrılmasının ardından, posta işlemlerinin yanında parasal işlemlere de başlanması ile birlikte postanelerde yoğunluk arttı. İşi postaneye düşenlerin saatlerce sıra beklemek durumunda kalması, vatandaşın tepkisini çekiyor.


GÜNCEL



KAYBEDECEK ZAMAN YOK

TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu, koalisyon görüşmelerine ilişkin, “Koalisyon hemen kurulmalı. Kaybedecek bir günümüz bile yok” dedi.

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?