USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep yerel gazete manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
04-12-2017 09:20
Google News
PUSULA 

İHANET VİZESİ

Gaziantep Üniversitesi’nde yaşanan büyük bir ihaneti PUSULA ortaya çıkarıyor. Terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklıktan Gaziantep 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Nevra Akdemir, Rektör Ali Gür’ün özel görevlendirmesi ile Yunanistan’a gönderildikten sonra Almanya’ya kaçtı. Ali Gür’ün, Nevra Akdemir’e terörden yargılanmasına rağmen, önce İslahiye İİBF’de 4 idari görev vermesi, ardından da yurt dışına çıkışını sağlamasının nedeni merak ediliyor.




GAZİANTEP27

ENGELLİ BİR ÖĞRENCİ 4. KATA NASIL ÇIKACAK

Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şube Başkanı Hulusi Kalender, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün "3 Aralık Engellenenler Günü"olarak değiştirilmesi gerektiğini söyledi.

 

TELGRAF

SİTEM VE TEŞEKKÜR

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Gaziantep Göç Yönetimi Modeli”ni, İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlenen ve çok sayıda dışişleri bakanının bulunduğu “MED Akdeniz Diyalogları Forumu”nda anlattı.

 

HAKİMİYET 

DAVULLU ZURNALI SUCU

Cumhuriyet Halk Partisi il başkanlığı kongresi hafta sonu yapıldı. İl başkanlığı kongresinde beklenildiği gibi kent genelinde delege tespitlerini önemli ölçüde kendilerine yakın isimlerden oluşturan Hayri Sucu rakibi Ali Şimşek’e büyük fark atarak kazandı. İlçe kongreleriyle birlikte delege tespitlerinden dolayı tartışmaların odağında bulunan CHP’de yeni dönem Sucu yönetiminde başlamış oldu. Kongrede partililer davullu-zurnalı karşılandı. Çok sayıda delege mevcut yönetimin, “kendin çal kendin oyna” yöntemiyle kongreye gittiğini ifade etti.

 

GÜNCEL

JAPONYA’YA TEŞEKKÜR, İTALYA’YA SİTEM

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Gaziantep Göç Yönetimi Modeli”ni, İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlenen ve çok sayıda dışişleri bakanının bulunduğu “MED Akdeniz Diyalogları Forumu”nda anlattı.

 

EKSPRES

AJİTASYONLA MI İKTİDAR OLACAĞIZ ?

Şahinbey Eski Belediye Başkanı Yaşar Ağyüz, CHP Gaziantep İl Kongresi’nde parti il ve ilçe teşkilatlarını eleştirdi. Ağyüz, “Ortalıkta yangın yeri var, yolsuzluk, yoksulluk var, yasaklar var, fakat bu eksikler varken; bizim ne yaptığımızı ve yapmamız gerektiğini kitlelere kim anlatacak? Biz yerimizde durup birbirimize ajitasyon çekerek mi çıkacağız iktidara?” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?